Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wat is Plesk?

  Plesk is een grafisch web-based hosting-controlepaneel welke het aanmaken en beheren van websites op je VPS een stuk eenvoudiger maakt. Met Plesk kunnen websites eenvoudig aangemaakt en beheerd worden en is het bijvoorbeeld eenvoudig om een website of FTP-user aan te maken.

  Plesk van TransIP komt altijd met CentOS 7 als onderliggend OS geïnstalleerd.


  Power User view vs Service Provider view

  Plesk biedt enkele verschillende opties aan om de interface van Plesk weer te geven. De meest gebruikte zijn de 'Power User view' en 'Service Provider view'. De 'Power User View' is de default voor Plesk 17.8 Web Pro en de 'Service Provider view' voor de Web Host editie.

  Voor onze knowledgebase artikelen maken wij (tenzij anders vermeld) gebruik van de 'Power User view'. Je kunt te allen tijde wisselen tussen beide in Plesk onder 'Tools & Services' > 'Interface Management'.


  Plesk Power User view

  De Power User view is bedoeld om een eenvoudige interface te bieden voor het beheren van websites, e-mail accounts en andere diensten. Het screenshot hieronder is een voorbeeld van het uiterlijk van de Power User view.

  Plesk websites & domains


  Plesk Service Provider view

  Deze optie is bedoeld om een geavanceerder onderscheid te maken tussen administrators, resellers, en gebruikers. De Service Provider view komt met een systeem om klanten automatisch te factureren. Onderstaand screenshot is een voorbeeld van het uiterlijk van de Service Provider view.

  plesk service provider view home


   

  Bekijk onze Plesk tutorial series of Plesk pagina voor meer informatie over Plesk.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op