Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Waarover gaat mijn factuur?

  Wij sturen periodiek een factuur voor diensten die je bij ons afneemt. Je ontvangt dan een e-mail met een onderwerp dat er uit ziet als: Factuur F0000.1234.1234.1234.

  Als je niet zeker weet waar de factuur over gaat (bijvoorbeeld na ontvangst van een herinnering), kun je de factuur bekijken in je controlepaneel, of downloaden in je controlepaneel. In dit artikel laten wij zien hoe je vanuit je controlepaneel een factuur bekijkt.

  • In dit artikel leggen wij uit hoe je je facturen kunt downloaden en kunt achterhalen naar welk e-mailadres de mail wordt gestuurd.
  • Wegens veiligheidsredenen is de factuur enkel vanuit het controlepaneel te downloaden of in te zien. Onze supportafdeling stuurt ze niet los op basis van een verzoek per e-mail.

  Een factuur bekijken 

  Stap 1

  Log in op je controlepaneel, klik bovenaan rechts op het icoon met het blauw tandwiel en klik op 'Mijn account'.

  mijn account

  Wachtwoord kwijt? In ons artikel 'Ik ben mijn inloggegevens kwijt' leggen wij uit hoe je je wachtwoord herstelt. 

  Stap 2

  Klik op het tab 'Facturen'.

  cp facturen

  Stap 3

  Klik op het nummer van een factuur die je wil bekijken (zie bovenstaande screenshot). Je krijgt de inhoud van een factuur te zien zoals in het voorbeeld hieronder .

  factuur geopend

  Onder 'Item' vind je de namen van de diensten waar de factuur betrekking op heeft. 

  Diensten opzeggen

  Wil je niet langer gebruik maken van je diensten? Dan kun je die opzeggen vanaf de diensten-pagina, of raadpleeg ons artikel 'je diensten opzeggen' voor een handleiding voor het opzeggen van diensten. 

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op