Wildcard SSL

Jouw subdomeinen eenvoudig beveiligd. Host it.

Veilige verbinding voor al je subdomeinen

Met een Wildcard SSL certificaat ben je zeker van een volledige beveiliging van je website, en alle subdomeinen die eronder vallen. Anders dan een SSL certificaat, dat alleen het domein beveiligt, is de Wildcard certificaat speciaal geschikt voor domeinen die zijn onderverdeeld in subdomeinen. Hiermee ben je volledig beschermd.

Wildcard SSL

  • Wildcard SSL certificaat
  • Domeinvalidatie via DNS
  • Hangslot in adresbalk
Bestellen

Hoe werkt een Wildcard certificaat

Een SSL certificaat beveiligt een domein met een versleutelde verbinding tussen de webserver en de webbrowser om de communicatie en transactie met bezoekers veilig te houden. Dit gebeurt met een SSL certificaat op domeinnaam niveau, en kan met een Wildcard SSL dus een extra laag beveiligen in het hoofddomein op subdomeinniveau.

Wildcard certificaat van Sectigo

Sectigo is wereldwijd één van de grootste aanbieders van SSL-certificaten en andere producten gerelateerd aan veiligheid en bescherming op het internet. Bij TransIP werken wij daarom uitsluitend met Sectigo als meest veilige optie voor jouw website beveiliging.

Voordelen Wildcard SSL certificaat

Subdomeinen beveiligd

Beveiligt het hoofddomein met een onbeperkt aantal subdomeinen met één certificaat. Voeg eenvoudig subdomeinen toe zonder dat deze opnieuw hoeven te worden uitgegeven.

Voorkomt blokkering

Subdomeinen zonder SSL certificaat worden steeds meer geblokkeerd door browsers om te waarschuwen voor een onveilige verbinding.

Professionele uitstraling

Met een betaalde SSL certificaat ben je minder gevoelig voor phising, en toon je een toegewijde professionaliteit aan je bezoekers en klanten op subdomein niveau.

Handige bronnen

Wildcard SSL certificaat activeren: in dit artikel vind je alle informatie over hoe jij eenvoudig zelf een Wildcard SSL certificaat toevoegt aan jouw website of webshop.

Het belang van een SSL certificaat: in dit artikel zoomen we verder in op het belang van een SSL certificaat en welke voordelen dit voor jou oplevert.

Een Wildcard SSL certificaat gebruiken op een VPS: in dit artikel leggen we je uit hoe je een Wildcard SSL certificaat installeert en beheert op een VPS.

Veelgestelde vragen.