Bring Your Own IP

Voorkom complexe migraties met BYOIP

Neem je eigen IP ranges mee

Gebruik je eigen IP voor Public Cloud met Bring Your Own IP (BYOIP). Dit voorkomt complexe migraties van publieke diensten die gekopppeld zijn aan een IP adres. Handig voor bijvoorbeeld het migreren van site-to-site VPN's, en waardevol als je IP adressen wil hergebruiken die een goede reputatie hebben. Met BYOIP maak je gebruik van alle voordelen die we met OpenStack bieden, zonder de nadelen die bij een migratie komen kijken.

De voordelen

Je eigen IP ranges in OpenStack

Eenvoudige IP migraties

Simpele reverse DNS

Routeerbare subnetten

Je kunt elk routeerbaar subnet (/24 of groter) meenemen en koppelen aan OpenStack. Je dient hiervoor wel eigenaar te zijn van het subnet en een Local Internet Registry (LIR) member te zijn, of het moet een Provider Independent (PI) subnet betreffen. Je kunt je IP-adressenreeksen makkelijk naar ons toe brengen en net zo makkelijk weer meenemen. Zo bieden we optimale flexibiliteit.

Reverse DNS

We kunnen ook reverse DNS of PTR records voor je realiseren om de reputatie van je IP-adressen goed te houden. Handig voor bijvoorbeeld mailservers om te voorkomen dat je mail ten onrechte in spamfilters belandt. Omdat we op OpenStack optimale flexibiliteit bieden om servers in te richten, weg te halen en te wijzigen, is een eenmalige inrichting van reverse DNS niet verstandig. 

Hulp nodig?

In onze Knowledge Base vind je antwoorden op al je vragen.