Nieuw: SandboxVPS!

Datum:

Vandaag lanceert TransIP SandboxVPS! Een voordelige VPS-testomgeving vanaf € 2,50 per maand. Productiefeatures als automatische back-ups, tcp-monitoring en IPv4-ondersteuning laten we achterwege, om zo een laagdrempelige VPS-testomgeving te bieden.

SandboxVPS is bewust IPv6-only. Developen voor IPv6 draagt namelijk bij aan een grotere adoptie, wat met de toenemende noodzaak om over te gaan op het IPv6-protocol steeds belangrijker wordt. Lees ons blog om meer te lezen over het probleem en waarom IPv6 de toekomst van het internet is.

Zoals bij alle producten van TransIP is de data van SandboxVPS veilig gehost in Nederland. Al je gegevens blijven in Nederland, waar Europese privacywetgeving zoals de AVG (GDPR) van toepassing is. Daarnaast zijn we ISO 9001, 27001 en NEN gecertificeerd; normen die aantonen dat we voldoen aan strenge veiligheidsprotocollen.

Welk uitdagend project je ook aanpakt, met SandboxVPS bouw, breek of breng je het moeiteloos uit. Ervaar het zelf, maak kennis met SandboxVPS.

Kies jouw SandboxVPS

Deel dit artikel