De publieke bèta voor de Public Cloud 2.0 AMS2-regio is gestart

Datum:

We zijn gestart met het publieke testen van de nieuwe AMS2-regio van ons OpenStack-platform Public Cloud 2.0 en zoeken meer bèta-testers. Ben jij geïnteresseerd in ons OpenStack-platform en wil je jouw mening en ervaringen met ons delen? Bestel vandaag nog gratis jouw OpenStack-project via de speciale bèta-bestelpagina om te beginnen met testen. Meer informatie vind je hier.

Kosteloos

Deelname aan de publieke bèta van Public Cloud 2.0 is kosteloos zolang de bèta duurt. Je krijgt toegang tot een recente API, Barbican voor secretmanagement en Octavia voor geavanceerde loadbalancing. Daarnaast heb je toegang tot 3 verschillende locaties om geografische redundantie te testen.

Tijdens de bèta houden we contact met je om je feedback te vragen. We geven je daarnaast op tijd aan wanneer de testfase is afgelopen. Na afloop van de bèta heb je de keuze om jouw project af te sluiten of voort te zetten als een regulier, betaald OpenStack-project.

Getting Started

Weet je nog niet zo goed wat je kunt doen met een OpenStack-project maar wil je wel graag helpen testen? In onze Knowledge Base vind je de handige Getting Started-handleiding voor OpenStack.

Wil je meer weten? Stel je vragen via ons Controlepaneel of bekijk de Knowledge Base.

Deel dit artikel