Schrijf je in voor de publieke bèta van Public Cloud 2.0

Datum:

OpenStack-liefhebbers opgelet! We werken op dit moment hard aan een update van het OpenStack-platform en onze nieuwste regio: AMS2.

Kun jij niet wachten en wil je de nieuwste innovaties testen in onze publieke beta? Meld je dan alvast aan voor de wachtlijst. Zodra je kunt starten, sturen we je een mail. Aanmelden kan via de bètapagina.

Wat kun je verwachten?

Als bètatester kun je in de nieuwe AMS2-regio aan de slag met de laatste OpenStack-versie. Testen is inclusief een up-to-date API, Barbican voor secretmanagement en Octavia voor geavanceerde loadbalancing. Daarnaast kun je de geografische redundantie van je set-up testen over drie verschillende locaties. Deelname is gedurende de bèta kosteloos.

Je feedback horen we graag per mail of via een van de bèta-surveys. Geef je feedback via support@transip.nl of via het TransIP-controlepaneel.

Ook voor VPS- en Kubernetes-gebruikers

Heb je nog geen ervaring met OpenStack? Dat is geen probleem! Zelfs als je nog nooit OpenStack hebt gebruikt, kun je kosteloos aan de slag met het platform. We horen ook jouw feedback graag. Op de Knowledge Base hebben wij een handige gids geschreven voor OpenStack-beginners.

Schrijf je in voor de publieke bèta

Deel dit artikel