Let op: phishingmails in omloop

Datum:

We willen je graag waarschuwen voor phishingmails gericht aan onze klanten die sinds enige tijd in omloop zijn. De e-mails worden verstuurd uit naam van TransIP, waarbij een mailadres wordt gebruikt die van ons afkomstig lijkt te zijn.

De mail geeft aan dat jouw account bevestigt dient te worden door op een link te klikken. Deze link komt uit op een website die erg lijkt op ons inlogscherm en is bedoeld om jouw inloggegevens te stelen. De mail ziet er als volgt uit:

 

phishingmail TransIP

 

De mail en website kunnen erg overtuigend overkomen, dus neem bij twijfel altijd contact met ons op via support@transip.nl of stuur een bericht via de knop 'Contact' in het controlepaneel.

Om je account extra te beveiligen tegen phishers raden we je aan om two-factor authentication aan te zetten met behulp van dit artikel.

Wij werken er hard aan om deze mails te voorkomen en kunnen je hulp daarbij zeker gebruiken. Als je de headers van de mail stuurt naar support@transip.nl, dan gebruiken wij deze in ons onderzoek. In het volgende Knowledge Base-artikel lees je hoe je deze headers achterhaalt.

Deel dit artikel