Feature Request overzicht

Feature request

Individuele bestanden terugzetten / versiegeschiedenis

Het zou fijn zijn als Stack ook de mogelijkheid zou bieden gewijzigde individuele bestanden terug te zetten voor een periode van bijvoorbeeld een maand. Als ik het goed begrijp kan ik nu alleen maar kiezen voor het terugzetten van verwijderde bestanden en niet voor het terugzetten van gewijzigde bestanden. In de betaalde versie kan alleen een totale back-up worden teruggezet.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
loedeman 13 maart 2020 (#4180)

Eigenlijk is dit het enige dat mist t.o.v. Dropbox. Hoe vaak me die oudere versies bij Dropbox al niet gered hebben, dat is ontelbaar :)...

0
vallipuram 9 september 2019 (#3501)

Heel graag de feature voor versiegeschiedenis! Voor een volwaardig backup programma is dit in mijn ogen een onmisbare feature, zou dit ontzettend graag in de software terugzien.

0
jgoor 10 juni 2019 (#3184)

Heel. Erg. Graag! Time machine-achige feature.

1
mkleppe 28 mei 2019 (#3124)

Heel graag de volgende opties:

  • de 5 back-ups graag anders verdelen: 1 dag + 1 week + 1 maand + 1 kwartaal + 1 jaar (noodzakelijk)
  • terug kunnen zetten van 1 bestand of 1 map (great to have)
  • kunnen markeren van 1 back-up die altijd blijft staan, desnoods ten koste van de 1 jaar back-up (nice to have)
0
basbem 25 mei 2019 (#3119)

Graag de mogelijkheid om 1 bestand of folder terug te zetten ipv de hele Stack.

0
muzikum 22 mei 2019 (#3112)

idem hier: de laatste 5 versies van elk bestand (of map) zouden moeten bewaard worden.

1
hamsteg 9 mei 2019 (#3058)

De mogelijkheid tot maximaal 5 backups kan ik mij volledig in vinden, ik gebruik Stack als off-site storage dus dat zou meer dan genoeg moeten zijn. Echter bij ransomware is 5 achtereenvolgende dagen wel een beetje kort. Voordat je dit herkent, opgelost hebt (of nieuwe laptop/pc) ben je zo een week verder en zijn de gezonde back-ups verdwenen. Verduidelijkend op bovenstaande:

  1. graag dus een andere backup cyclus. Ik snap dat het bij de huidige cyclus makkelijk te onderhouden is maar door automatische synchronisatie ben je zo over de 5 dagen heen voordat je je back-up terug wilt. Voorstel: 1.1 Doorlopend een backup over afgelopen 48 uur (met mogelijkheid om per file terug halen). 1.2 Daarna mag het wat groffer en zou een full-backup per begin van 3 afgelopen maanden ruim voldoende moeten zijn.
  2. Mogelijkheid om een backup te beveiligen voor overschrijving. Als ik een probleem constateer, markeer ik de backup die ik terug wil hebben, ondertussen configureer ik mijn system of laat een monteur komen. Dit kan een aantal dagen duren. Daana zet ik de gemarkeerde back-up terug. Zo'n gemarkeerde back-up zou ten koste kunnen gaan van je laatste backup in de cyclus.
0
sjong 17 april 2019 (#2963)

Een mogelijkheid van een dag/week/maand/kwartaal en jaar backup zou ik perfect vinden. Bij voorkeur dan ook de keuze tussen de gehele backup of een aantal losse bestanden.

0
Nick Brouwer Admin 25 juni 2018 (#1506)

@rickymundo

Al onze Feature Requests zijn binnen onze Knowledge Base te vinden. Door via de 'Hulp Nodig'-knop op de website een zoekterm in te voeren, zie je direct of hier Feature Requests voor zijn aangemaakt. Daarnaast communiceren we uitgebreid over de locatie en het bestaan van onze Feature Request :-)

Mocht je nog verdere feedback hierop hebben, dan horen we dit natuurlijk graag!

0
rickymundo 25 juni 2018 (#1504)

Ik denk dat veel mensen dit graag zouden zien maar is deze 'feature' request pagina ook ergens beter terug te vinden? Als men dit niet weet zal men ook niet stemmen en blijft het aantal stemmen laag....

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op