Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Bij Stack de Max Filelength te verhogen naar bijv. 512

Ik werk met Stack door het Command-line programma rclone te gebruiken. Dat is er voor Linux, Windows en OSX. Ik gebruik het met Linux en OSX.

De ontwikkelaar van rclone, zie https://forum.rclone.org/t/405-method-not-allowed-webdav/11218/15 , heeft geholpen om het probleem van de error die Stack genereert, te verduidelijken. Het lijkt er op dat doordat rclone encryptie toepast op het path en filename er lange filenamen ontstaan. En die worden geweigerd door Stack.

En dat komt doordat Stack een unencrypted max filelength van 148 heeft en een encrypted van 79. Ter vergelijking: Google Drive Encrypted max filelength is 2047. Zie de hiervoor aangehaalde rclone forum message.

De reden dat ik hier nu over schrijf is niet omdat door die lage max filelength ik grote problemen met Stack heb, maar als een soort 'payback'. Ik ben erg blij met Stack en de gratis 1TByte opslag!

Ik hoor graag of Stack Development nog iets gaat doen aan die Max Filelength. En zo ja, wat dan natuurlijk.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
trestry 1 december 2020 (#5084)

Al nieuws over dit probleem? Loop hier zelf ook tegenaan

0
lschaap 9 september 2020 (#4822)

Vandaag voor het eerst STACK gebruikt (app op windows 10) Maar wil foto's met te lange filenamen niet synkroniseren, worden gewoon over geslagen :-( Slepen gaat ook niet, in Edge? filenaam krijgt een afkorting met "~1.jpg" maar dan geeft de app continu een foutmelding op de taakbalk.

0
jhmnieuwenhuis 28 mei 2020 (#4433)

Zijn hier nog ontwikkelingen. Ik heb hetzelfde probleem.

Hans Nieuwenhuis

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op