Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

De reguliere prijzen van domeinnamen buiten de actie

De actieprijzen voor domeinnamen op onze website, zijn tijdelijke prijzen voor nieuwe domeinregistraties. Je betaalt het actietarief voor het eerste jaar van de registratie. Na dit eerste jaar betaal je het reguliere tarief. Verlengingen en registraties buiten de actie vallen niet onder de actieprijs.

Zowel de actie- en reguliere prijzen van domeinen kan je terugvinden op onze website onder "Domein" -> "Meer domeinnamen". Hier vind je een overzicht van de extensies die we aanbieden, de bijbehorende prijzen en eventuele extra informatie per extensie.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
1ozzieokkie55 25 april 2023 (#9832)

Maak een link naar een duidelijke prijslijst!

0
modopp 12 december 2020 (#5118)

Jammer dat een helder overzicht van de reguliere prijzen per maand ontbreekt. Of zie ik een pagina over het hoofd?

0
Nick Brouwer Admin 25 april 2019 (#3000)

@sigurd

Wanneer je op de productpagina van onze domeinnamen bent, zie je hier de prijzen inclusief BTW voor de meest gebruikte extensies (.NL, .COM en .EU).

Klik op 'Meer informatie' om het reguliere tarief te zien en meer informatie over de extensies te lezen. Als je daarnaast op dezelfde pagina op 'Bekijk alle extensies' klikt, zie je een overzicht van ons hele assortiment, inclusief reguliere prijzen en actieprijzen (indien van toepassing).

Daarnaast zie je in je winkelmandje ook de uiteindelijke prijs die je betaalt. Mocht je hier nog meer vragen over hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

0
sigurd 8 april 2019 (#2922)

Als ik op de link "Domeinnaam" klik mis ik nog steeds de reguliere prijzen. Pas als je een product in het mandje doet krijg je de echte prijs te zien.

"Heb je ook een goed idee?" is de 1 april grap van TransIP? ;)

0
Nick Brouwer Admin 2 augustus 2018 (#1685)

@powyse

Ik denk dat er een misverstand is ;-) Ik zie dat je een gratis 1TB STACK in je account hebt staan en deze blijft gewoon gratis!

We bieden ook STACK van 2TB (€10,- ex.BTW) en 10TB (€50,- ex. BTW) aan, maar je bent absoluut niet verplicht deze aan te schaffen :-)

0
powyse 1 augustus 2018 (#1680)

Geachte

Ik heb een stack-account die tot nu toe gratis was, mits eenmalige betaling. Begrijp ik het goed dat dit me nu € 50 per maand gaat kosten?

Met vriendelijke groeten

Michel Van Goethem

0
designbase 15 mei 2018 (#1260)

Echt vervelend steeds te moeten zoeken naar de reguliere prijzen...!

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op