Ik wil het wachtwoord van mijn e-mailadres wijzigen

Wanneer je een E-mail Only-pakket of een webhostingpakket gebruikt, kun je naar wens e-mailadressen aanmaken.

Mocht je onverhoopt het wachtwoord van je e-mailadres kwijt zijn, dan kun je dit artikel gebruiken om het wachtwoord ervan te herstellen.

Herstel het wachtwoord via het controlepaneel

Het wachtwoord van de e-mailadressen die je met een webhostingpakket of E-mail Only-pakket hebt aangemaakt, wijzig je eenvoudig via je controlepaneel.

Stap 1

Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad 'Domein & Hosting' en selecteer in de linkerkolom het betreffende domein (niet aanvinken). Klik nu op 'Jouw e-mail beheren'.

selecteer je domein in het controlepaneel

Stap 2

Klik op 'E-mailboxen'.

Klik op 'E-mailboxen'

Stap 3

Klik nu op het e-mailadres waar je het wachtwoord van wilt aanpassen.

Klik op het e-mailadres

Stap 4

Voer nu tweemaal je nieuwe wachtwoord in en klik vervolgens op 'Opslaan'.

Pas het wachtwoord van je e-mailadres aan

Je hebt nu het wachtwoord van je e-mailadres aangepast. Je kunt hier nu naar wens mee inloggen op de TransIP webmail.

Let op: Als je je e-mailadres hebt ingesteld in een mailprogramma zoals OutlookThunderbird of de mailapplicatie op je telefoon of tablet, dan is het van belang dat je dit wachtwoord daarin opnieuw opgeeft.

Je kunt er ook voor kiezen om het e-mailadres opnieuw in te stellen. Bekijk het overzicht van handleidingen voor meer informatie over hoe je een e-mailadres instelt in het mailprogramma van jouw keuze.

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je het wachtwoord van je e-mailadres in je controlepaneel aanpast.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je kunt hen benaderen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken? Laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.