Winkelwagen

    Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

    Ik wil een nieuw e-mailadres aanmaken

    Bij TransIP creëer je eenvoudig e-mailadressen voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Om een e-mailadres aan te kunnen maken heb je een domeinnaam nodig met hierop een E-mail Only pakket of een webhostingpakket. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je een e-mailadres in je controlepaneel aanmaakt.

    Heb je al een e-mailadres aangemaakt en wil je deze in het e-mailprogramma van jouw keuze instellen? Kijk dan snel op het volgende overzicht van e-mailhandleidingen. Je kunt je e-mailadres uiteraard ook direct via de TransIP webmail benaderen.


    E-mailadres aanmaken in het oude controlepaneel


    Stap 1

    Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad 'Domein & Hosting' en selecteer in de linkerkolom het betreffende domein (niet aanvinken). Klik nu naast 'Jouw e-mail' op het tandwiel, gevolgd door 'E-mailboxen'.

    Klik op E-mailboxen



    Stap 2

    Klik op 'E-mailbox aanmaken'.

    Klik op E-mailbox aanmaken



    Stap 3

    Voer hier het e-mailadres in en hoeveel ruimte je er aan wil toewijzen. Vul dan tweemaal een wachtwoord in en klik op 'E-mailbox aanmaken'.

    maak je e-mailadres aan

    Je e-mailadres wordt nu direct aangemaakt. Het zal enkele minuten duren voordat je het e-mailadres terugvindt in het overzicht 'Jouw e-mailboxen'. Zodra je het e-mailadres hier terugziet, is je e-mailadres actief!

    Je e-mailadres is actief

    Alle informatie over hoe je jouw e-mailadres kunt instellen, vindt je terug in het overzicht van e-mail handleidingen. Je kunt je e-mailadres ook direct via de browser benaderen met behulp van de TransIP webmail.


    E-mailadres aanmaken in het nieuwe controlepaneel

    Gebruik je een E-mail Only pakket? Dan kun je je e-mailadressen ook beheren in het nieuwe controlepaneel.

    Stap 1

    Ga naar het controlepaneel en klik rechtsboven op het tandwiel. Klik vervolgens op 'Nieuw controlepaneel' om naar het nieuwe controlepaneel te gaan.

    Open het nieuwe controlepaneel

    Klik nu in het menu aan de linkerkant op 'E-mail Hosting'. Klik nu onder 'Producten' op je domeinnaam.



    Stap 2

    Klik in het overzicht naast 'E-mailboxen' op '+ Toevoegen'.

    klik op mailbox toevoegen



    Stap 3

    Voer hier het e-mailadres in, hoeveel ruimte je er aan wil toewijzen, en vul een wachtwoord in. Als laatste heb je de optie om de mailbox door te laten sturen naar een ander e-mailadres, dit is uiteraard optioneel. Klik op 'Opslaan' zodra je klaar bent.

    maak je e-mailadres aan

    Je e-mailadres wordt nu direct aangemaakt. Zodra je het e-mailadres hier terugziet, is je e-mailadres actief!

    Je e-mailadres staat nu in het overzicht

    Alle informatie over hoe je jouw e-mailadres kunt instellen, vindt je terug in het overzicht van e-mail handleidingen. Je kunt je e-mailadres ook direct via de browser benaderen met behulp van de TransIP webmail.



    In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je een nieuw e-mailadres aanmaakt met behulp van een E-mail Only-pakket of een webhostingpakket.

    Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

    Kom je er niet uit?

    Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

    Neem contact op