Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Een nieuw e-mailadres aanmaken

Bij TransIP creëer je eenvoudig e-mailadressen voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Om een e-mailadres aan te kunnen maken heb je een domeinnaam nodig met hierop een  E-mail Only pakket of een webhostingpakket. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je een e-mailadres in je controlepaneel aanmaakt.

Heb je al een e-mailadres aangemaakt en wil je deze in het e-mailprogramma van jouw keuze instellen? Kijk dan snel op het volgende overzicht van e-mailhandleidingen. Je kunt je e-mailadres uiteraard ook direct via de TransIP webmail benaderen.Stap 1

Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad 'Domein & Hosting' en selecteer in de linkerkolom het betreffende domein (niet aanvinken). Klik nu naast 'Jouw e-mail' op het tandwiel, gevolgd door 'E-mailboxen'.

Klik op E-mailboxenStap 2

Klik op 'E-mailbox aanmaken'.

Klik op E-mailbox aanmakenStap 3

Voer hier het e-mailadres in en hoeveel ruimte je er aan wil toewijzen. Vul dan tweemaal een wachtwoord in en klik op 'E-mailbox aanmaken'.

maak je e-mailadres aan

Je e-mailadres wordt nu direct aangemaakt. Het zal enkele minuten duren voordat je het e-mailadres terugvindt in het overzicht 'Jouw e-mailboxen'. Zodra je het e-mailadres hier terugziet, is je e-mailadres actief!

Je e-mailadres is actief

Alle informatie over hoe je jouw e-mailadres kunt instellen, vindt je terug in het overzicht van e-mail handleidingen. Je kunt je e-mailadres ook direct via de browser benaderen met behulp van de TransIP webmail.In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je een nieuw e-mailadres aanmaakt met behulp van een E-mail Only-pakket of een webhostingpakket.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Probeer BladeVPS drie maanden uit

Maak van jouw volgende website of applicatie een succes op BladeVPS. Probeer direct of een self-managed VPS iets voor jou is; de eerste drie maanden krijg je van ons :-)!

Start nu je 3 gratis maanden

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Pieter de Ruiter Admin 9 juli 2021 (#6145)

@jaccomantel, Hiervoor is een upgrade nodig naar Webhosting Pro, waar je tot 100 e-mail adressen kunt aanmaken. Het is niet verplicht het webhostinggedeelte te gebruiken: Je kunt dat pakket ook voor enkel de e-mail inzetten. Voor meer vragen over jouw specifieke situatie kun je het beste een bericht sturen via de tab 'Contact' in jouw controlepaneel.

0
jaccomantel 8 juli 2021 (#6139)

Goedemorgen, ik wil gaan mailen en heb een "pro" account gemaakt voor mijn domein. Ik heb echter meer email adressen nodig dan 5 stuks. Hoe kan ik dit upgraden?

Ik hoor het graag.

Groet, Jacco Mantel

ECOLINQ

0
hoteltentok 20 april 2020 (#4321)

Supersnelle reactie en zelfs iemand (ik dus) die weinig verstand heeft van alles wat met websites, mailboxen en dergelijke te maken heeft, prima te volgen.

0
Nick Brouwer Admin 27 februari 2019 (#2765)

@schippercuijk

Vervelend om te horen dat dit nog niet lukt. Je kan hiervoor het beste contact opnemen met onze supportafdeling. Vertel hen hierbij bij welke stap je vast loopt, zodat zij je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Je bereikt onze supportafdeling via de 'Neem contact op'-knop aan de onderzijde van deze pagina.

0
schippercuijk 26 februari 2019 (#2762)

Het lukt mij niet om een werkend e-mail adres te maken van voorzitter of bestuur@wijkraadheeswijksekampen.nl. Kunt u aangeven hoe het moet?

0
Nick Brouwer Admin 6 februari 2019 (#2655)

@amarien

Jazeker! In dit artikel lees je alles over de doorstuurmogelijkheden van onze e-maildiensten.

0
amarien 5 februari 2019 (#2652)

Kan je een catchall emailadres aanmaken? Zo ja, hoe doe je dat?

0
Nick Brouwer Admin 24 oktober 2018 (#2123)

@jeroenski

Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina te gebruiken.

0
jeroenski 24 oktober 2018 (#2119)

Hallo Transip, sinds maandag kreeg ik geen mail meer binnen, vandaag kwam ik erachter dat mijn limiet van 3000 MB bereikt was en ik heb die verhoogd naar 6000 MB. Nu ontvang ik weer mail. Is het mogelijk om de mail van gisteren dinsdag als nog te ontvangen? Mvg Jeroen van der Drift camera@jeroenvanderdrift.nl

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op