Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

De snelheid van uploaden en downloaden met STACK

Voor jouw STACK geldt een maximale up- en downloadsnelheid van 10 MB/s (80 Mbps). De snelheid die je daadwerkelijk haalt, hangt echter ook af van je eigen netwerkverbinding en van het apparaat zelf.

Je kunt te weten komen wat jouw theoretische maximumsnelheden zijn door een Speedtest uit te voeren. Ga daarvoor naar https://speedtest.net/ en druk op "GO"

Let op: de snelheden in Speedtests worden aangeduid in Mbps (Megabits per seconde). Om de snelheid in MB/s (Megabytes per seconde) uit te rekenen, deel je de resultaten door 8.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling.

Wil je dit artikel bespreken met andere gebruikers? Laat dan een reactie achter!

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
burobaarsma 8 april 2022 (#7910)

Heb gemiddeld 180 mb snelheid.. maar download gaat max 5 mb.. en ik krijg ondanks bedraad internet niet de gehele download binnen.. Is hier iets aan te doen?

0
djurrevankouwen 22 januari 2022 (#7316)

Heb het idee na meerdere testen dat de CAP naar 40mbit is gezet wat ongeveer 5mb is , speedtest geeft aan dat ik 650mbit upload heb van de machine waar ik het van doe.

0
friemann 24 mei 2021 (#5857)

Ik heb een betaald account , soms ging mijn upload richting the 200 Mbit maar daarna werd de verbinding verbroken. Waarom is dat?

0
rinyheuvelman 5 januari 2021 (#5199)

Hallo, de dubbele snelheid van 10Mb/s, maar voor 30GB duurt het slechts een halve dag???

0
Felix Smit Admin 25 augustus 2020 (#4786)

@ucciee, fijn om te horen dat het probleem opgelost lijkt! :)

0
ucciee 25 augustus 2020 (#4785)

@Felix Smit Hoi, dat stond altijd al zo, op "geen proxy". Ook staan de bandbreedte beperkingen uit voor zowel up en download.

Sinds dat ik dat probleem beschreef hier in de knowledgebase, hebben we wel al een aantal keer een update gehad. ik upload nu een 1 gb exe file en een 7 gb iso file, met de desktop applicatie, en op dit moment upload ik met mijn maximale upload snelheid. rond de 4,2 / 4,5 MB/s.

Ook met het ontvangen gedurende het synchroniseren op een schone machine waar ik net de stack heb op gezet, zit ik met het onvangen van die 7gb iso file, gewoon op mn maximale download snelheid van 35MB/s

Vooralsnu lijkt het probleem voor mij te zijn opgelost. Ik gebruik ziggo mkb als provider.

Groetjes Ucciee

0
Felix Smit Admin 25 augustus 2020 (#4778)

@craftit, de genoemde snelheden zijn het maximaal haalbare. Zoals ik in andere reacties ook aangaf is de snelheid die je ervaart afhankelijk van een hoop factoren zoals de gebruikte methode (webinterface, desktopapplicatie, WebDAV, SFTP, etc.), je verbinding met het binnenhuisnetwerk, je internetaansluiting en de drukte op onze server. Er is niets veranderd aan onze voorwaarden. Zoals ik in mijn reactie op je andere bericht aangaf helpen we je graag verder via een bericht in je controlepaneel.

PS, iedereen kon zich inschrijven voor een invitecode voor een gratis STACK, ook als je op dat moment nog geen diensten bij ons afnam.

0
Felix Smit Admin 25 augustus 2020 (#4777)

@escovanity, bij ons worden je data opgeslagen op Nederlandse bodem, waar de Nederlandse wetten gelden. Wellicht is dat een goede reden voor je.

0
Felix Smit Admin 25 augustus 2020 (#4776)

@craftit, er zijn geen problemen met het netwerk. Als je ons een bericht stuurt vanuit je controlepaneel, dan helpen we je graag met het oplossen van dit probleem.

0
Felix Smit Admin 25 augustus 2020 (#4775)

@arjandenboer, dat is inderdaad niet de bedoeling. Kun je hiervoor een bericht sturen in je controlepaneel? Op die manier kunnen we je beter helpen.

0
Felix Smit Admin 25 augustus 2020 (#4774)

@ucciee, kun je eens testen of het beter gaat wanneer je het Instellingen-venster van de desktopapplicatie opent, op het tabblad Netwerk klikt en voor Geen Proxy kiest?

0
Felix Smit Admin 25 augustus 2020 (#4773)

@majesticmind, ook voor jou geldt: de snelheid die je ervaart is afhankelijk van een hoop factoren zoals de gebruikte methode (webinterface, desktopapplicatie, WebDAV, SFTP, etc.), je verbinding met het binnenhuisnetwerk, je internetaansluiting en de drukte op onze server.

Als je hier nog steeds last van hebt, dan kun je ons een bericht sturen via je controlepaneel. Op die manier kunnen we je beter helpen.

0
Felix Smit Admin 25 augustus 2020 (#4772)

@wehodo, deze snelheid is niet voor de gehele STACK of per gebruiker, de snelheid geldt voor elke overdracht. Het aantal gelijktijdige overdrachten is echter wel beperkt.

0
Felix Smit Admin 25 augustus 2020 (#4771)

@ramses56, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kun je ons een bericht sturen via je controlepaneel? Via die weg kunnen we je beter helpen.

0
Felix Smit Admin 25 augustus 2020 (#4770)

@xxanctuarii, de snelheid die je ervaart is afhankelijk van een hoop factoren zoals de gebruikte methode (webinterface, desktopapplicatie, WebDAV, SFTP, etc.), je verbinding met het binnenhuisnetwerk, je internetaansluiting en de drukte op onze server.

Als je hier nog steeds last van hebt, dan kun je ons een bericht sturen via je controlepaneel. Op die manier kunnen we je beter helpen.

0
escovanity 6 augustus 2020 (#4646)

@craftit, Ja als je het zo stelt wel ja. Wellicht was ik wat te stellig, en nee, ik had nog niet alles gelezen. Sloeg effe aan op de trigger 'dubbeltje-eerste-rang.' Sorry

0
craftit 6 augustus 2020 (#4645)

@escovanity, Zoals je in het KB artikel waar we hier allemaal op reageren, kunt lezen wordt er 5 MB/s (= 50 megabit/s) beloofd voor de gratis STACK. De betaalde STACK zou 10 MB/s moeten kunnen leveren. Zoals je in alle reacties kunt lezen, worden beide snelheden op dit moment door veel mensen bij lange na niet gehaald. Er is dus blijkbaar iets aan de voorwaarden veranderd, zonder verdere communicatie van TransIP. OK, misschien mag je van gratis niet al teveel verwachten, maar als ook betalende gebruikers klagen, dan ben ik ook niet echt geneigd om over te stappen naar een betaald abonnement. Daarnaast werden de gratis accounts alleen weggegeven aan betalende klanten van TransIP. De actie leek dus bedoeld als klantenbinding, waarbij trouwe klanten beloond worden voor hun loyaliteit. Die beloning wordt nu zonder verdere communicatie afgebouwd tot een onbruikbaar product. Dat vind ik persoonlijk een beetje flauw.

0
escovanity 6 augustus 2020 (#4644)

@craftit, Is geen performance probleem, is gewoon wat je krijgt als je niets wil betalen. Ik heb het net nog getest, het werkt, maar langzaam. Dat is ergens ook wel logisch. Weet je wat het kost om datacenters, glas, personeel, onderhoud, app etc ... te doen toekomen... En als jij daar gratis van mag knabbelen, net als ik, mag je in je handjes knijpen dat het uberhaupt werkt. Sorry hoor.

0
escovanity 6 augustus 2020 (#4643)

Joh, 10MB is schattig, maar daar ga ik echt niet voor betalen. Kijk nog wel een keer als het minstens 60MB/s (ja MegaByte) trekt, anders heb ik voor minder betere oplossingen... Enige moverende reden om het bij TransIP af te nemen is dat het lekker dicht bij huis kan en lekker korte lijntjes kan hebben, dus theoretisch zouden jullie vrijwel nada peeringkosten kwijt zijn als je een StackNL zou maken (met enkel de hoge snelheid binnen de peerpartners lokaal, en daarbuiten regulier .... maar ... DAT is het slechtste idee ooit voor het internet, dus vergeet dat ik dat zojuist tikte...)

0
craftit 30 juli 2020 (#4617)

Hier ook sinds enige dagen een merkbaar tragere verbinding. Ik heb de gratis 1TB versie, maar zo te lezen hebben ook betaalde accounts performance problemen. Zijn er netwerkproblemen?

0
arjandenboer 12 juli 2020 (#4559)

Vandaag na lange tijd vanaf mijn NAS weer iets ge-upload naar mijn betaalde versie van Stack via webdav. Het gaat heel traag, bestand van 100 KB kost 3 minuten!! Op sommige momenten is het wel mat minder langzaam, maar het gemiddelde is zeer slecht! Als ik de netwerk monitor in mijn NAS aanzet is de gemiddelde uploadsnelheid 0, zo laag dat hij het niet eens kan aangeven. Het ligt niet aan mijn NAS of netwerk, als ik bestanden ergens anders heen verplaats gaat het wel snel, alleen naar Stack is het zo langzaam.

0
ucciee 8 juni 2020 (#4473)

Ik gebruik de gratis versie van de stack. Ik heb gemerkt, dat als ik het stack programma gebruik, de snelheid dramatisch laag is, maar als ik dan vervolgen de browser open en het dan in de opslag ruimte dump behaal ik gewoon de maximale snelheid van 5 MB/s

0
majesticmind 1 juni 2020 (#4446)

Begint nu toch wel erg vervelend te worden. Ik heb net als onderstaande medegebruikers last van de extreem trage bestandsoverdracht. Ik heb gebruik gemaakt van Webdav, SFTP en de Stack software. In alle gevallen ligt de overdracht op slechts 27kb/s! En nee dit ligt niet aan de internetverbinding.

Wanneer gaan jullie dit eens oplossen?

0
wehodo 17 mei 2020 (#4414)

Binnen Stack kun je meerdere gebruikers aanmaken. Stel, je hebt de gratis variant met 5MB/s, heeft dan iedere gebruiker binnen je Stack 5MB/s of verdeelt hij die 5MB/s over het aantal gebruikers?

0
ramses56 1 mei 2020 (#4358)

En omdat er weer een "connection Timeout" kwam heb ik de hele week niets op Stack kunnen zetten. Vandaag heb ik een bestand van 4 GB willen uploaden en na meer dan 12 uur was de upload bij 48%. En vervolgens kwam die timeout. Heel vervelend!

0
ramses56 1 mei 2020 (#4354)

Ik heb een betaalde versie van Stack. Voor het uploaden gebruik ik web.dav met Cyberduck. Voorheen was de snelheid redelijk, maar sinds enkele weken is het bagger. Een bestand van 8 GB was al 13 uur bezig en zou er nog 15 uur voor nodig hebben tot gereed. Uploadsnelheid is de laatste weken tussen de 80 KBs en 250 KBs. Wat is de oorzaak en graag een oplossing hiervoor.

0
xxanctuarii 21 april 2020 (#4323)

Hoi, ook mijn stack upload blijft altijd hangen rond de 50KB/s, waar zou dit door kunnen komen?

0
Felix Smit Admin 30 maart 2020 (#4242)

@rsdhmixen, graag gedaan! ;)

0
beekwilm 18 februari 2020 (#4097)

Hi, idem probleem met uploadsnelheid van mijn stack - betaalde versie. Laatste upload van enkel 75MB nam 20 minuten in beslag. Hoe te versnellen?

0
sanderpenning 16 februari 2020 (#4089)

De uploadsnelheid van mijn stack is veel te laag. Soms maar een paar kB per seconde voor de betaalde versie. Kunnen jullie s.v.p. even zien wat er niet goed gaat? Nee, het ligt niet aan mijn internetverbinding ;-)

Alvast bedankt!

0
rsdhmixen 13 december 2019 (#3884)

Top service! Inmiddels heeft transip het account naar een nieuwe snellere server geplaatst. Alles is weer snel en stabiel. Klasse! Bedankt daarvoor

0
Felix Smit Admin 13 december 2019 (#3881)

@rsdhmixen, we hebben op je bericht gereageerd en dit probleem is inmiddels verholpen.

0
rsdhmixen 9 december 2019 (#3861)

@ervedo, Ik heb er ook last van. De uploadsnelheid en betrouwbaarheid is prima hier. Maar de upload naar stack is dramatisch. Support reageert nog steeds niet. In het panel en per email geen responce. Jammer. Ik denk dan toch maar een keer over te stappen als dit zo blijft. Het was veelbelovend, maar is door succes om zeep geholpen lijkt wel.

0
Felix Smit Admin 25 november 2019 (#3821)

@ervedo, er zijn geen problemen bekend met de snelheid van STACK. De overdrachtssnelheid is afhankelijk van meer factoren dan alleen de gebruikte netwerkverbinding. Om je van een goed antwoord te kunnen voorzien wil ik je dan ook vragen een bericht te sturen naar onze supportafdeling.

0
Felix Smit Admin 25 november 2019 (#3820)

@elmundo, dat is inderdaad een behoorlijk verschil! Als je een bericht stuurt naar onze supportafdeling, dan kunnen we je beter helpen.

0
ervedo 12 november 2019 (#3776)

Al dagen problemen met de snelheid, vandaag van pure ellende dan maar geupgrade naar een betaald 1250 pakket, nu is mijn upload snelheid nog steeds 300kbps! Getest vanaf twee verbindingen, waarvan een een 100/100 bedrijfsaansluiting over pure fiber is. Dus dat is niet de oorzaak. Verklaard nu wel waarom ik al dagen problemen heb. Zijn er problemen bekend met de connectie op dit moment? Zo niet, wat is dan de oorzaak.

0
cmaissan 30 oktober 2019 (#3703)

Het werkt hier prima, ik haal de 30Mbps upload die ik heb!

0
elmundo 21 oktober 2019 (#3672)

erg traag, amper 0,1 mb/s (is bij upload van een zip via web-interface); speedtest.net upload haalt meer dan 23...

0
argentina 11 oktober 2019 (#3621)

Oei, het uploaden gaat wel erg langzaam. Mocht je STACK overwegen: bespaar je de moeite.

0
Nick Brouwer Admin 23 augustus 2019 (#3433)

@muntzphoto

When you choose one of our paid plans, the upload speed does double in size. If you're using WebDAV however, the upload speed is still limited, due to a limitation of the WebDAV protocol. This may be the cause that some users are still experiencing the same speed when upgrading to one of our paid plans.

When you're using one of the many other methods to use STACK, the upload speed does actually get doubled.

0
muntzphoto 21 augustus 2019 (#3426)

I have the 1TB free plan and I'm based in the Netherlands and I barely get 1mb upload? I see many others commenting that the speed doesn't increase after they pay for the plan? What can I expect if I actually upgrade?

0
Felix Smit Admin 10 juli 2019 (#3295)

@robvanempel, ook met een gratis STACK hoor je een overdrachtssnelheid van 5 MB/s te kunnen halen. Om dit probleem op te lossen wil ik je vragen een ticket sturen via het TransIP-controlepaneel en daarbij toelichten hoe je precies gebruik maakt van STACK: via de webinterface, WebDAV, de desktopapplicatie voor Windows of macOS, of via de mobiele app voor Android of iOS. Ook wil ik je vragen een speedtest uit te voeren op speedtest.net en een screenshot bij te voegen van de resultaten die je daarbij haalt.

0
robvanempel 9 juli 2019 (#3288)

De snelheid bij het gratis Stack account zou 5mb/s zijn, maar het inladen van een foto van 1 MB duurt een eeuwigheid. Nu kun je voor €2,50 per maand verdubbelen in snelheid, maar 2 x bijna niks is nog steeds bijna niks. Zou mooi zijn als de aangeboden 5mb/s word gehaald. Upgraden is al helemaal geen afweging als je ziet dat de snelheden nu al niet gehaald worden. Was het nu een lokkertje om mensen naar een upgrade te bewegen of halen jullie de omschreven snelheden gewoon niet. Het ligt niet aan de bandbreedte aan mijn kant in ieder geval, ik heb het op alle mogelijke netwerken geprobeerd, maar het gaat nergens sneller. Verder ben ik er heel tevreden over, maar zonder de beloofde 5mb/s is het totaal niet bruikbaar om iemand een foto te tonen o.i.d. Erg jammer dit. Groet Rob

0
Matthijs van Beek Admin 3 juni 2019 (#3150)

@douwestruiksma,

De limiet voor betaalde STACKs (waaronder je 3TB-abonnement) ligt op 10MB/s. Het is helaas momenteel niet mogelijk die limiet te verhogen. Dit heeft er vooral mee te maken dat de storage servers die je STACK hosten meerdere STACKs tegelijk hosten en het niet mogelijk is om bijvoorbeeld per STACK-account 100MBit te bieden.

Er zijn technologisch wel mogelijkheden de limiet per STACK te verhogen, maar dat zou leiden tot aanzienlijke prijsstijgingen. Uiteraard staat de technologie en dus de mogelijkheden niet stil en het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat de limiet in de toekomst verhoogt wordt, maar daar kunnen wij op dit moment nog geen beloftes over doen.

0
douwestruiksma 21 mei 2019 (#3109)

Beste ondersteuner, Mijn Ziggo snelheid is nu 500 Mbps download en ca 40 Mbps upload. Ik heb nu een 3 TB abonnement op Stack en moet ca 2 TB overzetten van mijn systeem naar Stack, gaat aan het overzicht te zien nog wel ff duren. Hoe hoog is nu bij dit abonnement de uploadsnelheid? Is het ook mogelijk om bij een initiële overdracht hogere uploadsnelheden af te spreken?

'k Hoor graag.

Met groet, Douwe

0
Felix Smit Admin 19 april 2019 (#2981)

@brigada, zie de eerste zin van dit artikel.

"Voor gratis 1.000 GB STACKs geldt een maximale up- en downloadsnelheid van 5 MB/s. Voor betaalde STACKs ligt deze snelheid dubbel zo hoog met 10 MB/s."

0
Felix Smit Admin 19 april 2019 (#2980)

@eoosterhuis, als je een bericht stuurt via het TransIP-controlepaneel, dan helpen onze supporters je graag verder!

Kun je daarbij aangeven hoe je STACK precies gebruikt? Via de webinterface, WebDAV, SFTP, de desktopapplicatie voor Windows of macOS, of via de mobiele app voor Android of iOS, etc. Ook ontvangen onze supporters graag een screenshot van de resultaten die je haalt met een speedtest (www.speedtest.net).

0
brigada 17 april 2019 (#2964)

Ik wil graag voor ik upgrade weten wat dan die ''dubbele'' snelheid exact is, ik kan het nergens vinden.

0
eoosterhuis 16 april 2019 (#2953)

Ik probeer een backup terug te zetten vanuit mijn Stack, maar met een downloadsnelheid van rond de 300kb/sec gaat dat nog ongeveer twee eeuwen duren vermoed ik. Ik download via een bedrade computer en heb een 200Mbit abonnement van Ziggo, dus daar zou het niet aan moeten liggen.

0
Nick Brouwer Admin 18 februari 2019 (#2718)

@delgul

Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina te gebruiken.

0
delgul 16 februari 2019 (#2712)

Ook ik ben geüpgraded naar 1250 GB stack en kom er niet met sftp in met combinatie gebruikernaam/wachtwoord...

0
Felix Smit Admin 6 februari 2019 (#2665)

@jvw1954, ik heb je een bericht gestuurd via het TransIP-controlepaneel.

0
Felix Smit Admin 6 februari 2019 (#2664)

@dancol28, er staat een bericht voor je klaar in het TransIP-controlepaneel! :)

0
Felix Smit Admin 6 februari 2019 (#2662)

@drenthenier, zojuist heb ik je een bericht gestuurd!

0
jvw1954 4 februari 2019 (#2637)

Vanwege de ondersteuning voor SFTP ben ik overgegaan naar een 1.250 GB STACK. Het lukt me echter niet met SFTP in te loggen. Ik krijg ten onrechte de melding dat de combinatie van wachtwoord en gebruikersnaam niet klopt.

0
dancol28 4 februari 2019 (#2629)

@Felix Smit, Helaas is ook bij mij de snelheid verre van optimaal. Genoeg bandbreedte beschikbaar maar hij wil maar niet hoger

0
drenthenier 2 februari 2019 (#2617)

@Felix Smit, Als het bericht wat inmiddels naar meerderen is verstuurd kan bijdragen aan een snellere upload dan hou ook ik me aanbevolen voor deze oplossing. Ook in mijn geval is de uploadsnelheid dramatisch.

Tevens nog een vraag inzake het invoeren van de gegevens in Cobian Backup via het ftp protocol. Het is mij niet duidelijk wat nu precies mijn inlognaam en servernaam daarvoor is. Ik had al geprobeerd als servernaam "mijnnaam.stackstorage.com" en inlognaam "mijnnaam@mijnnaam.stackstorage.com".Ook heb ik een SFTP-token aangemaakt en die ingevoerd in het wachtwoordveld maar ook mijn Stachwachtwoord geprobeerd. Ik krijg steeds een time-out en een foutcode 11003. Dus graag een uitgebreide [misschien zelfs in Jip en Janneke taal] omschrijving van hoe een SFTP verbinding op te zetten voor uploaden van data vanaf mijn laptop. Een Webdav verbinding koppelen aan een driveletter is mij gelukt, alhoewel deze regelmatig ineens niet meer bereikbaar is.

0
Felix Smit Admin 24 januari 2019 (#2581)

@8internet, maar natuurlijk! Ik heb je een bericht gestuurd via het controlepaneel.

0
8internet 24 januari 2019 (#2577)

@Felix Smit, Kun je mij ook een bericht sturen? Kom op een snelheid van uit van ~1.4MB (getest met een 100MB testbestand)

0
Felix Smit Admin 23 januari 2019 (#2568)

@forestmountain, zojuist heb ik je een bericht gestuurd via het TransIP-controlepaneel! :)

0
forestmountain 22 januari 2019 (#2558)

Mmmm... snelheden lijken op papier zo prachtig. Ik kom helaas met uploaden niet boven de 121kB per seconde en zakt vaak in naar ongeveer 28kB per seconde. Wauw wat een snelheid, hou mij vast anders word ik omver geblazen.......

Wat doe ik fout of waar kan ik nog instellingen veranderen zodat mijn snelheid omhoog gaat? W7 Prof, Upload snelheid Ziggo 20MB seconde. Dit ook getest met speedtest van Ziggo. Ik maak gebruik van een bedrade verbinding, dus geen wifi-problemen. Virusscanner en firewall tijdelijke uitgezet.

Uploaden van kleine of grote bestanden maakt geen verschil. Ook maakt het niet uit of ik overdag of 's avonds upload. Heb m'n gratis account al laten overzetten naar een betaald exemplaar in de hoop dat dit wat uitmaakt voor mijn snelheid. Helaas heeft dit totaal geen invloed gehad.

Hopelijk weet iemand dé oplossing, want nu wordt ik echt niet vrolijk van mijn huidige verbinding. Nog even en de bitjes lopen achteruit zo traag gaat alles.

0
Oscar van Doorn Admin 8 januari 2019 (#2475)

@ugxmvh

STACK is niet bedoeld als een verlengstuk van webruimte voor je website. Misschien dat je dit mogelijk kunt maken met WebDAV in combinatie met je API, de snelheid hiervan zal echter niet erg hoog zijn.

0
ugxmvh 7 januari 2019 (#2466)

Ik wil stack(webdav) als opslag voor afbeeldingen van mijn forum systeem. Dit wil dus zeggen als een topic of profiel met afbeeldingen wordt gezien ik Deze van de stack ophaal en lever via een eigen api. Gaat dit met een goede snelheid of moet ik ook aan lazy loading beginnen?

0
bjorn01 10 augustus 2018 (#1734)

Behaalde snelheden liggen bij mij rond de 5 MB/s (40 mbit/s)

0
Nick Brouwer Admin 6 augustus 2018 (#1702)

@brinketh

Op dit moment is dat nog geen functionaliteit binnen de verschillende toepassingen van STACK. Mocht je dit graag toegevoegd zien, stuur dan een Feature Request in via deze link.

Hoe meer likes jouw Feature Request vervolgens krijgt, hoe groter de kans dat dit op de roadmap van onze ontwikkelaars komt :-)

0
brinketh 5 augustus 2018 (#1697)

ik begrijp dat de uploadsnelheid van een aantal factoren afhankelijk en dus daarom om en nabij de 1mbps ligt. Dit houdt in dat je grote hoeveelheden data dus 's nachts moet uploaden. Is het mogelijk om naar het uploaden van de bestanden je PC ook te laten af sluiten door jullie programma?

0
jhoogewoud 22 juni 2018 (#1469)

De te behalen snelheden zijn niet erg concreet. Ik haal bijvoorbeeld 1 - 1.5 MB (10 - 15 mbit) per seconde. Ik heb een 500 mbit aansluiting. Met deze snelheid duurt het wel erg lang om gegevens te versturen.

0
dennismeerveld 8 mei 2018 (#1233)

@hansbaaten, 1mb upload lijkt ongeveer de limiet helaas. Het zal even duren om mijn 150gb backup te voltooien zo :)

0
Nick Brouwer Admin 28 maart 2018 (#1029)

@hansbaaten

Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken.

0
hansbaaten 27 maart 2018 (#1027)

Ik begrijp dat up- en downloadsnelheid van veel factoren afhankelijk is, niet in de laatste plaats de afspraken met mijn eigen provider. Welke begrenzingen heeft TransIP aangebracht? Ter info: KPN biedt mij 4mb/s upload, speedtest 3mbps en Stack upload met ca 1mbps.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op