Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

De snelheid van uploaden en downloaden met STACK

Voor gratis 1.000 GB STACKs geldt een maximale up- en downloadsnelheid van 5 MB/s. Voor betaalde STACKs ligt deze snelheid dubbel zo hoog met 10 MB/s.

Upgrade jouw gratis 1.000 GB STACK daarom vandaag nog! De snelheid ligt niet alleen hoger, je krijgt ook SFTP-toegang en meer opslagruimte mét back-ups. 

Om je STACK te upgraden, log je in op je controlepaneel en klik je bovenin op het tabblad 'STACK'. Klik nu onder 'Jouw opslag' op de knop 'Upgrade'.

Klik hier op 'Bevestigen' om direct te upgraden naar een 1.250 GB STACK. Meer ruimte nodig? Scrol dan naar beneden en klik op 'Andere upgrade opties'. Hier zie je alle upgrade-mogelijkheden die beschikbaar zijn voor jouw STACK.

De STACK upgrade opties


Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
elmundo 21 oktober 2019 (#3672)

erg traag, amper 0,1 mb/s (is bij upload van een zip via web-interface); speedtest.net upload haalt meer dan 23...

0
argentina 11 oktober 2019 (#3621)

Oei, het uploaden gaat wel erg langzaam. Mocht je STACK overwegen: bespaar je de moeite.

0
Nick Brouwer Admin 23 augustus 2019 (#3433)

@muntzphoto

When you choose one of our paid plans, the upload speed does double in size. If you're using WebDAV however, the upload speed is still limited, due to a limitation of the WebDAV protocol. This may be the cause that some users are still experiencing the same speed when upgrading to one of our paid plans.

When you're using one of the many other methods to use STACK, the upload speed does actually get doubled.

0
muntzphoto 21 augustus 2019 (#3426)

I have the 1TB free plan and I'm based in the Netherlands and I barely get 1mb upload? I see many others commenting that the speed doesn't increase after they pay for the plan? What can I expect if I actually upgrade?

0
Felix Smit Admin 10 juli 2019 (#3295)

@robvanempel, ook met een gratis STACK hoor je een overdrachtssnelheid van 5 MB/s te kunnen halen. Om dit probleem op te lossen wil ik je vragen een ticket sturen via het TransIP-controlepaneel en daarbij toelichten hoe je precies gebruik maakt van STACK: via de webinterface, WebDAV, de desktopapplicatie voor Windows of macOS, of via de mobiele app voor Android of iOS. Ook wil ik je vragen een speedtest uit te voeren op speedtest.net en een screenshot bij te voegen van de resultaten die je daarbij haalt.

0
robvanempel 9 juli 2019 (#3288)

De snelheid bij het gratis Stack account zou 5mb/s zijn, maar het inladen van een foto van 1 MB duurt een eeuwigheid. Nu kun je voor €2,50 per maand verdubbelen in snelheid, maar 2 x bijna niks is nog steeds bijna niks. Zou mooi zijn als de aangeboden 5mb/s word gehaald. Upgraden is al helemaal geen afweging als je ziet dat de snelheden nu al niet gehaald worden. Was het nu een lokkertje om mensen naar een upgrade te bewegen of halen jullie de omschreven snelheden gewoon niet. Het ligt niet aan de bandbreedte aan mijn kant in ieder geval, ik heb het op alle mogelijke netwerken geprobeerd, maar het gaat nergens sneller. Verder ben ik er heel tevreden over, maar zonder de beloofde 5mb/s is het totaal niet bruikbaar om iemand een foto te tonen o.i.d. Erg jammer dit. Groet Rob

0
Matthijs van Beek Admin 3 juni 2019 (#3150)

@douwestruiksma,

De limiet voor betaalde STACKs (waaronder je 3TB-abonnement) ligt op 10MB/s. Het is helaas momenteel niet mogelijk die limiet te verhogen. Dit heeft er vooral mee te maken dat de storage servers die je STACK hosten meerdere STACKs tegelijk hosten en het niet mogelijk is om bijvoorbeeld per STACK-account 100MBit te bieden.

Er zijn technologisch wel mogelijkheden de limiet per STACK te verhogen, maar dat zou leiden tot aanzienlijke prijsstijgingen. Uiteraard staat de technologie en dus de mogelijkheden niet stil en het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat de limiet in de toekomst verhoogt wordt, maar daar kunnen wij op dit moment nog geen beloftes over doen.

0
douwestruiksma 21 mei 2019 (#3109)

Beste ondersteuner, Mijn Ziggo snelheid is nu 500 Mbps download en ca 40 Mbps upload. Ik heb nu een 3 TB abonnement op Stack en moet ca 2 TB overzetten van mijn systeem naar Stack, gaat aan het overzicht te zien nog wel ff duren. Hoe hoog is nu bij dit abonnement de uploadsnelheid? Is het ook mogelijk om bij een initiële overdracht hogere uploadsnelheden af te spreken?

'k Hoor graag.

Met groet, Douwe

0
Felix Smit Admin 19 april 2019 (#2981)

@brigada, zie de eerste zin van dit artikel.

"Voor gratis 1.000 GB STACKs geldt een maximale up- en downloadsnelheid van 5 MB/s. Voor betaalde STACKs ligt deze snelheid dubbel zo hoog met 10 MB/s."

0
Felix Smit Admin 19 april 2019 (#2980)

@eoosterhuis, als je een bericht stuurt via het TransIP-controlepaneel, dan helpen onze supporters je graag verder!

Kun je daarbij aangeven hoe je STACK precies gebruikt? Via de webinterface, WebDAV, SFTP, de desktopapplicatie voor Windows of macOS, of via de mobiele app voor Android of iOS, etc. Ook ontvangen onze supporters graag een screenshot van de resultaten die je haalt met een speedtest (www.speedtest.net).

0
brigada 17 april 2019 (#2964)

Ik wil graag voor ik upgrade weten wat dan die ''dubbele'' snelheid exact is, ik kan het nergens vinden.

0
eoosterhuis 16 april 2019 (#2953)

Ik probeer een backup terug te zetten vanuit mijn Stack, maar met een downloadsnelheid van rond de 300kb/sec gaat dat nog ongeveer twee eeuwen duren vermoed ik. Ik download via een bedrade computer en heb een 200Mbit abonnement van Ziggo, dus daar zou het niet aan moeten liggen.

0
Nick Brouwer Admin 18 februari 2019 (#2718)

@delgul

Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina te gebruiken.

0
delgul 16 februari 2019 (#2712)

Ook ik ben geüpgraded naar 1250 GB stack en kom er niet met sftp in met combinatie gebruikernaam/wachtwoord...

0
Felix Smit Admin 6 februari 2019 (#2665)

@jvw1954, ik heb je een bericht gestuurd via het TransIP-controlepaneel.

0
Felix Smit Admin 6 februari 2019 (#2664)

@dancol28, er staat een bericht voor je klaar in het TransIP-controlepaneel! :)

0
Felix Smit Admin 6 februari 2019 (#2662)

@drenthenier, zojuist heb ik je een bericht gestuurd!

0
jvw1954 4 februari 2019 (#2637)

Vanwege de ondersteuning voor SFTP ben ik overgegaan naar een 1.250 GB STACK. Het lukt me echter niet met SFTP in te loggen. Ik krijg ten onrechte de melding dat de combinatie van wachtwoord en gebruikersnaam niet klopt.

0
dancol28 4 februari 2019 (#2629)

@Felix Smit, Helaas is ook bij mij de snelheid verre van optimaal. Genoeg bandbreedte beschikbaar maar hij wil maar niet hoger

0
drenthenier 2 februari 2019 (#2617)

@Felix Smit, Als het bericht wat inmiddels naar meerderen is verstuurd kan bijdragen aan een snellere upload dan hou ook ik me aanbevolen voor deze oplossing. Ook in mijn geval is de uploadsnelheid dramatisch.

Tevens nog een vraag inzake het invoeren van de gegevens in Cobian Backup via het ftp protocol. Het is mij niet duidelijk wat nu precies mijn inlognaam en servernaam daarvoor is. Ik had al geprobeerd als servernaam "mijnnaam.stackstorage.com" en inlognaam "mijnnaam@mijnnaam.stackstorage.com".Ook heb ik een SFTP-token aangemaakt en die ingevoerd in het wachtwoordveld maar ook mijn Stachwachtwoord geprobeerd. Ik krijg steeds een time-out en een foutcode 11003. Dus graag een uitgebreide [misschien zelfs in Jip en Janneke taal] omschrijving van hoe een SFTP verbinding op te zetten voor uploaden van data vanaf mijn laptop. Een Webdav verbinding koppelen aan een driveletter is mij gelukt, alhoewel deze regelmatig ineens niet meer bereikbaar is.

0
Felix Smit Admin 24 januari 2019 (#2581)

@8internet, maar natuurlijk! Ik heb je een bericht gestuurd via het controlepaneel.

0
8internet 24 januari 2019 (#2577)

@Felix Smit, Kun je mij ook een bericht sturen? Kom op een snelheid van uit van ~1.4MB (getest met een 100MB testbestand)

0
Felix Smit Admin 23 januari 2019 (#2568)

@forestmountain, zojuist heb ik je een bericht gestuurd via het TransIP-controlepaneel! :)

0
forestmountain 22 januari 2019 (#2558)

Mmmm... snelheden lijken op papier zo prachtig. Ik kom helaas met uploaden niet boven de 121kB per seconde en zakt vaak in naar ongeveer 28kB per seconde. Wauw wat een snelheid, hou mij vast anders word ik omver geblazen.......

Wat doe ik fout of waar kan ik nog instellingen veranderen zodat mijn snelheid omhoog gaat? W7 Prof, Upload snelheid Ziggo 20MB seconde. Dit ook getest met speedtest van Ziggo. Ik maak gebruik van een bedrade verbinding, dus geen wifi-problemen. Virusscanner en firewall tijdelijke uitgezet.

Uploaden van kleine of grote bestanden maakt geen verschil. Ook maakt het niet uit of ik overdag of 's avonds upload. Heb m'n gratis account al laten overzetten naar een betaald exemplaar in de hoop dat dit wat uitmaakt voor mijn snelheid. Helaas heeft dit totaal geen invloed gehad.

Hopelijk weet iemand dé oplossing, want nu wordt ik echt niet vrolijk van mijn huidige verbinding. Nog even en de bitjes lopen achteruit zo traag gaat alles.

0
Oscar van Doorn Admin 8 januari 2019 (#2475)

@ugxmvh

STACK is niet bedoeld als een verlengstuk van webruimte voor je website. Misschien dat je dit mogelijk kunt maken met WebDAV in combinatie met je API, de snelheid hiervan zal echter niet erg hoog zijn.

0
ugxmvh 7 januari 2019 (#2466)

Ik wil stack(webdav) als opslag voor afbeeldingen van mijn forum systeem. Dit wil dus zeggen als een topic of profiel met afbeeldingen wordt gezien ik Deze van de stack ophaal en lever via een eigen api. Gaat dit met een goede snelheid of moet ik ook aan lazy loading beginnen?

0
bjorn01 10 augustus 2018 (#1734)

Behaalde snelheden liggen bij mij rond de 5 MB/s (40 mbit/s)

0
Nick Brouwer Admin 6 augustus 2018 (#1702)

@brinketh

Op dit moment is dat nog geen functionaliteit binnen de verschillende toepassingen van STACK. Mocht je dit graag toegevoegd zien, stuur dan een Feature Request in via deze link.

Hoe meer likes jouw Feature Request vervolgens krijgt, hoe groter de kans dat dit op de roadmap van onze ontwikkelaars komt :-)

0
brinketh 5 augustus 2018 (#1697)

ik begrijp dat de uploadsnelheid van een aantal factoren afhankelijk en dus daarom om en nabij de 1mbps ligt. Dit houdt in dat je grote hoeveelheden data dus 's nachts moet uploaden. Is het mogelijk om naar het uploaden van de bestanden je PC ook te laten af sluiten door jullie programma?

0
jhoogewoud 22 juni 2018 (#1469)

De te behalen snelheden zijn niet erg concreet. Ik haal bijvoorbeeld 1 - 1.5 MB (10 - 15 mbit) per seconde. Ik heb een 500 mbit aansluiting. Met deze snelheid duurt het wel erg lang om gegevens te versturen.

0
dennismeerveld 8 mei 2018 (#1233)

@hansbaaten, 1mb upload lijkt ongeveer de limiet helaas. Het zal even duren om mijn 150gb backup te voltooien zo :)

0
Nick Brouwer Admin 28 maart 2018 (#1029)

@hansbaaten

Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken.

0
hansbaaten 27 maart 2018 (#1027)

Ik begrijp dat up- en downloadsnelheid van veel factoren afhankelijk is, niet in de laatste plaats de afspraken met mijn eigen provider. Welke begrenzingen heeft TransIP aangebracht? Ter info: KPN biedt mij 4mb/s upload, speedtest 3mbps en Stack upload met ca 1mbps.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op