Waarom wordt de prullenbak van STACK automatisch opgeschoond?

Als je de webinterface van STACK gebruikt, beheer je eenvoudig alle mappen en bestanden die op je STACK staan. In het artikel 'Ik wil de webinterface van STACK gebruiken' lees je meer over de verschillende functies van de webinterface. Zo kan je hier mappen en bestanden uploaden, bekijken, delen, maar ook verwijderen.

Het opschonen van de prullenbak

De mappen en bestanden die je via de webinterface verwijdert, belanden in de prullenbak. Deze mappen en bestanden tellen echter nog mee met je totale opslagruimte. Omdat we kunnen begrijpen dat je de opslagruimte van je STACK optimaal wil benutten, schonen wij de prullenbak automatisch op. In de instellingen configureer je hoe lang items in de prullenbak blijven staan voor ze automatisch worden verwijderd.

prullenbak-items verwijderen na

Terugzetten van mappen en bestanden

Mappen en bestanden die in de prullenbak staan, kun je op ieder gewenst moment weer terugzetten naar de oorspronkelijke locatie in STACK.

Klik hiervoor binnen de webinterface op het tabblad 'prullenbak' en selecteer hier de map of het bestand die je wil terugzetten. Klik nu aan de rechterzijde op 'Terugzetten'.

Plaats een map of bestand terug uit de Prullenbak

In dit artikel hebben we uitgelegd waarom we de prullenbak van de STACK-webinterface automatisch opschonen.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling. Scrol hiervoor naar beneden en klik op de knop Neem contact op.

Wil je dit artikel bespreken met andere gebruikers? Laat dan een reactie achter!