Domeinnaam verhuizen

Maak werk van je idee

Populaire domeinextensies

.nl

€ 0,49 *

.com

€ 8,99 *

.eu

€ 7,99 *

*Dit actietarief geldt voor het 1e jaar. Daarna geldt het reguliere tarief, voor .nl is dit € 9,06 en voor .com en .eu € 15,13 p.j. incl. btw. 

Domein verhuizen

Wil je jouw domeinnaam verhuizen? Hier vind je alle informatie om je domeinnaam snel en veilig te verhuizen naar TransIP.

Vul simpelweg jouw domeinnaam in de domeinchecker hierboven in en klik op de knop Verhuizen. Nadat je op "Verhuizen" hebt geklikt wordt de verhuizing van het domein naar TransIP in gang gezet en het domein toegevoegd aan je winkelwagen.

In het volgende scherm heb je de mogelijkheid een "verhuiscode", ook wel token of autorisatiecode genoemd, in te voeren. Dit is een unieke code welke je te allen tijde kunt opvragen bij je huidige provider. Lees hier meer over de verhuisstappen!

Wil je een groot aantal domeinnamen naar ons toe verhuizen? Neem dan contact op via sales@transip.nl.

Altijd zeker van je gewenste domeinnaam

Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies heb je naast oerdegelijke opties als .nl en .com ook andere extensies die perfect aansluiten op je bedrijf, talent of hobby. Lees meer over alternatieve domeinextensies voor je website in onze blogpost.

Direct aan de slag

E-mailen met je eigen adres

Zet je domeinnaam ook direct in voor je unieke e‑mailadres.

WordPress website maken

Ga razendsnel online met je eigen WordPress-website.

Webhosting

Lanceer simpel razendsnelle websites op ons zelfontwikkelde platform.

In alle vrijheid verhuizen

Bij TransIP kan je in alle vrijheid gebruik maken van jouw diensten. Om deze reden is de verhuiscode van jouw domein ook altijd beschikbaar. Bij ons heb je altijd de controle over jouw domeinnaam.

Hiernaast kan je via het krachtige controlepaneel bijvoorbeeld te allen tijde je nameservers en DNS-instellingen aanpassen. Het controlepaneel heeft een responsive design en werkt dus ook prima via je smartphone of tablet. Zo hou jij overal en altijd de volledige controle over je diensten. Houdt wel rekening met de verschillende verhuisprocedures van domeinextensies zoals .be, .com of .eu.

Wil je een domeinnaam overnemen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw ideale domeinnaam al is geregistreerd door iemand anders. In dat geval kan je proberen de huidige eigenaar te contacteren om de domeinnaam over te nemen. Niet geschoten is altijd mis!

Optimaal gemak

Beheer eenvoudig je domeinnaam in ons overzichtelijke controlepaneel.

Bekijk het demo-account

Gratis beveiligd

Je domeinnaam wordt automatisch voorzien van en beveiligd met DNSSEC.

Meer over DNSSEC

Snelle verhuisservice

Verhuis vandaag nog je domeinnamen naar TransIP.

Meer informatie

API

Maak het jezelf gemakkelijk en automatiseer alle functies uit het controlepaneel met behulp van onze API.

Whitelabel-domeinnamen

Registreer als reseller .nl-domeinnamen via ons tweede SIDN-lidmaatschap. Op deze manier voorkom je dat TransIP in de WHOIS verschijnt en maak je gebruik van neutrale nameservers.

Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.