Welcome to transip.nl - the Dutch version of TransIP. For our international website please visit: www.transip.euNiet meer weergeven
Check direct je gewenste domeinnaam Controleer meer domeinnamen door op enter te drukken
Check
 

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

allaboutthemusic.com  allaboutthemusic.com|

Altijd de gewenste domeinnaam extensie

Op zoek naar een geschikte domeinnaam? Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies zit je bij TransIP altijd goed! Mocht de .nl of .com variant reeds geregistreerd zijn door iemands anders, kan je altijd nog een domeinnaam registeren met een andere domeinextensie. Of het nou een landextensie (zoals .be of .de) is of een generieke domeinextensie (zoals .com of .info).

 

Check hieronder alle beschikbare domeinnaam extensies en de bijbehorende prijzen. Door op 'Meer informatie' te klikken kan je specieke informatie over de extensie bekijken. Staat jouw gewenste extensie er niet tussen? Stuur ons dan een bericht via support@transip.nl.

Meer mogelijkheden met nieuwe extensies

De veranderingen op de domeinnamen markt bieden jou vele kansen. De nieuwe domeinnaam extensies sluiten perfect aan op jouw bedrijf, talent of hobby en bieden eindeloze mogelijkheden. 

 

Heb je een geweldig idee voor een goede naam, maar is deze al bezet? Wellicht is er wel een extensie die precies aansluit op jouw wens. Wil je bijvoorbeeld een domeinnaam voor jouw sportvereniging? Denk dan vooral aan de .club extensie. Als startende webshop zijn de nieuwe .store en .shop domeinextensies uitermate geschikt. Of ben je een echte guru in jouw vakgebied? Ook .guru registreer je razendsnel bij TransIP!

Keuze uit 450+ extensies

Laat je creativiteit de vrije loop en kies jouw ideale domeinextensie!

Filter op tags:

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Zorgeloos domeinbeheer

Wij zorgen ervoor dat jouw standaardinstellingen altijd goed staan.

BEKIJK DEMO ACCOUNT

Hulp nodig?

Tips, tricks & tutorials vind je in de splinternieuwe Knowledge Base.

Ontdek de Knowledge Base