/ Domeinnaam

Maak werk van je idee

/ Populaire domeinextensies

.nl

€ 0,99 *

.com

€ 8,99 *

.eu

€ 7,99 *

*Dit actietarief geldt voor het 1e jaar. Daarna geldt het reguliere tarief, voor .nl is dit € 9,06 en voor .com en .eu € 15,13 p.j. incl. btw. 

/ Nieuwe domeinextensies

Sinds 2013 zijn er al honderden nieuwe domeinextensies uitgegeven, goed voor miljoenen nieuwe domeinnaamregistraties. De nieuwe extensies bieden vele mogelijkheden als de .nl of .com domeinnaam variant al bezet is. Maandelijks komen nieuwe extensies beschikbaar, dus hou ons in de gaten! Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies zit je bij TransIP altijd goed.

Check hieronder alle beschikbare domeinextensies en de bijbehorende prijzen. Door op 'Meer informatie' te klikken kan je specieke informatie over de extensie bekijken. Heb je een vraag over een nieuwe domeinextensie of de lancering van een extensie? Stuur ons gerust een bericht via support@transip.nl.

/ Altijd zeker van je gewenste domeinnaam

Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies heb je naast oerdegelijke opties als .nl en .com ook andere extensies die perfect aansluiten op je bedrijf, talent of hobby. Lees meer over alternatieve domeinextensies voor je website in onze blogpost.

/ Direct aan de slag

E-mailen met je eigen adres

Zet je domeinnaam ook direct in voor je unieke e‑mailadres.

WordPress website maken

Ga razendsnel online met je eigen WordPress-website.

Webhosting

Lanceer simpel razendsnelle websites op ons zelfontwikkelde platform.

/ Meer mogelijkheden met nieuwe extensies

De veranderingen op de domeinnamen markt bieden jou vele kansen. De nieuwe domeinnaam extensies sluiten perfect aan op jouw bedrijf, talent of hobby en bieden eindeloze mogelijkheden.

Heb je een geweldig idee voor een goede naam, maar is deze al bezet? Wellicht is er wel een extensie die precies aansluit op jouw wens. Wil je bijvoorbeeld een domeinnaam voor jouw sportvereniging? Denk dan vooral aan de .club extensie. Als startende webshop zijn de nieuwe .store en .shop domeinextensies uitermate geschikt. Of ben je een echte guru in jouw vakgebied? Ook .guru registreer je razendsnel bij TransIP!

Optimaal gemak

Beheer eenvoudig je domeinnaam in ons overzichtelijke controlepaneel.

Bekijk het demo-account

Gratis beveiligd

Je domeinnaam wordt automatisch voorzien van en beveiligd met DNSSEC.

Meer over DNSSEC

Snelle verhuisservice

Verhuis vandaag nog je domeinnamen naar TransIP.

Meer informatie

/ API

Maak het jezelf gemakkelijk en automatiseer alle functies uit het controlepaneel met behulp van onze API.

/ Whitelabel-domeinnamen

Registreer als reseller .nl-domeinnamen via ons tweede SIDN-lidmaatschap. Op deze manier voorkom je dat TransIP in de WHOIS verschijnt en maak je gebruik van neutrale nameservers.

/ Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.