Welcome to transip.nl - the Dutch version of TransIP. For our international website please visit: www.transip.euNiet meer weergeven
Leg direct jouw gewenste domeinnaam vast Controleer meer domeinnamen door op enter te drukken
Check
 

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

allaboutthemusic.com  allaboutthemusic.com|

SIDN en TransIP

Waar SIDN de registry is van .nl-domeinen, is TransIP een registrar hiervan. Als registrar zijn wij een belangrijke partner van SIDN en we zijn daarmee gemachtigd om .nl-domeinnamen te registreren. Wanneer jij je domein bij ons koopt, zetten wij het registratieproces voor jou op gang en zorgen we ervoor dat jij zorgeloos met jouw unieke domein aan de slag gaat.

Registreer jouw .nl-domeinnaam

Wil jij jouw .nl-domeinnaam registreren? Dit kan supereenvoudig! Controleer nu of jouw domein vrij is in de domeinchecker of in de balk bovenaan deze pagina, en claim veilig jouw persoonlijke domeinnaam bij TransIP!

Wat is SIDN?

SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) is de beheerder (registry) van het .nl-domein: het betrouwbare en kenmerkende Nederlandse onlineadres. De registratie en uitgave van domeinnamen met een .nl-extensie wordt door SIDN geregeld. Ook zorgt de stichting ervoor dat deze .nl-domeinen altijd en overal goed bereikbaar zijn. Momenteel staan er al bijna 6 miljoen .nl-domeinnamen geregistreerd. Dit betekent dat .nl wereldwijd de koploper is van domeinextensies.

Keuze uit 450+ extensies

Laat je creativiteit de vrije loop en kies jouw ideale domeinextensie!

Filter op tags:

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Zorgeloos domeinbeheer

Wij zorgen ervoor dat jouw standaardinstellingen altijd goed staan.

BEKIJK DEMO ACCOUNT

Hulp nodig?

Tips, tricks & tutorials vind je in de splinternieuwe Knowledge Base.

Ontdek de Knowledge Base