Unieke kans: reserveer uw eigen .SX!

Datum:


23 oktober 2012

.SX is het gloednieuwe top-level domein van Sint Maarten. De nieuwe extensie komt voort uit de staatkundige hervorming van de Nederlandse Antillen, waarbij Sint Maarten sinds oktober 2010 een apart land vormt binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Vanaf vandaag tot en met 11 november (23:59) kunnen reserveringen voor .SX domeinnamen kunnen worden ingediend. De eerste domeinnamen zullen vervolgens na 11 november direct worden toegekend.

Vanwege de Nederlandstalige achtergrond van Sint Maarten is het zeer interessant om .SX domeinnamen vast te leggen. SX biedt unieke kansen: er zijn nog talloze domeinnamen vrij binnen deze waardevolle en herkenbare extensie. Of het gaat om een persoonlijke naam of bedrijfs-domeinnamen: er liggen volop kansen in .SX.

Een .SX registratie kost eenmalig € 79,00, waarbij de prijs voor registratie van het eerste jaar is inbegrepen. Indien u de domeinnaam die u aanvraagt niet krijgt toegewezen, dan zal u het aanvraag bedrag volledig gecrediteerd krijgen. Het reguliere tarief voor verlenging zal € 39,00 bedragen. Reserveer uw .SX direct via TransIP!

Deel dit artikel