TransIP wint ' DNS.be Best 1st year performer 2008' award

Datum:

22 juni 2009

TransIP, één van de grootste domeinnaam- en hostingproviders van Nederland, wint de DNS.be award voor ‘Best 1st Year Performer 2008’.

De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de provider die de grootste groei in het aantal .be-domeinnamen realiseert.

Bas Hekking, Algemeen Directeur Transip, is zeer verheugd met de prijs: "De groei die we het afgelopen jaar hebben gerealiseerd, past precies in de strategie die we voor ogen hadden; groei door middel van het behalen van concurrentievoordeel uit efficientieverbetering. Deze award is tevens een erkenning voor onze medewerkers die met passie en vakmanschap dagelijks werken aan het continu uitbreiden van onze dienstverlening."

"Dat TransIP met een dergelijk hoog aantal .be-domeinnamen de award binnenhaalt, toont aan wat wij internationaal ook merken: de economische crisis treft domeinnaamland minder hard dan verwacht. We zijn verheugd dat steeds meer ondernemers de stap zetten om ook bij DNS BE agent te worden. We wensen het team van TransIP ook de komende jaren een even positieve evolutie!", aldus Hans Seeuws, woordvoerder DNS BE.

Over DNS.be
DNS beheert en registreert alle ".be " domeinnamen, alsook de nameservers (een netwerk van computers die er voor zorgen dat computers die aangesloten zijn op het internet kunnen geïdentificeerd worden aan de hand van een domeinnaam). DNS BE zorgt er voor dat dit netwerk permanent ter beschikking is. DNS BE werd opgericht in februari 1999 door ISPA België (Internet Service Providers Association), Agoria en Beltug (Belgian Communications Technology User Group).

Deel dit artikel