TransIP naast ISO 9001 nu ook ISO 27001 en NEN 7510

Datum:

Leuk, maar wat betekent dit?

Onze security officers en kwaliteitsmanagers houden zich dagelijks druk bezig met het veilig houden van het platform en verbeteren van de beveiligings- en kwaliteitsmaatregelen. Dat is waarom wij de afgelopen tijd erg hard gewerkt hebben aan een systeem dat de kwaliteit en beveiliging van onze diensten waarborgt en ons in staat stelt dit continu te verbeteren. Dit systeem is aan de tand gevoeld en met succes door de keuring heen. 

Wij willen dan ook met trots mededelen dat TransIP nu naast ISO 9001:2015 ook de ISO 27001:2013 en NEN 7510:2017 certificaten in haar bezit heeft! Dit betekent dat de systemen en processen van TransIP voldoen aan de (inter)nationale normen voor informatiebeveiliging en kwaliteit.

 

Bekijk de certificeringen

 

Uiteraard is hiermee onze security niet af, dat is het nooit. Onze medewerkers werken iedere dag hard om te blijven voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving en streven altijd de hoogst mogelijke standaarden na. Dit om een zo veilig en kwalitatief hoogstaand mogelijk platform te bieden voor al onze klanten. 

Wij hebben iets te vieren!

Deel dit artikel