Nieuw: TransIP introduceert Kubernetes - Deploy, schaal en automatiseer binnen enkele minuten.

Datum:

Met veel enthousiasme lanceren we vandaag ons Kubernetes-platform! Na een succesvolle alfa en bèta is Kubernetes nu klaar voor prime-time.

Wat is het Kubernetes-platform?

Kubernetes is open-source orchestratiesoftware voor het beheren en deployen van jouw Docker-containers. Ons platform beheert het Kubernetes-controlplane, terwijl jij snel en eenvoudig updatet, upgradet en securitypatches op het platform doorvoert. Vanuit ons controlepaneel start je gemakkelijk een nieuw Kubernetes-cluster en met een paar kliks wordt je nieuwe cluster beschikbaar.

Peace of mind

Wij onderhouden jouw Kubernetes control plane en alle tussenliggende lagen. Jij bepaalt zelf wanneer je wijzigingen doorvoert, terwijl wij ervoor zorgen dat alles soepel blijft draaien. Bovendien zorgen we ervoor dat jouw data veilig wordt opgeslagen in Nederland, waar de Europese privacy- en beveiligingswetgeving van toepassing is. 

Pay-as-you-go

Met ons pay-as-you-go model betaal je alleen voor wat je gebruikt, tegen een uurtarief. Geen onnodige kosten of verrassingen achteraf. 

Cloud-native ecosysteem

Kubernetes integreert naadloos met andere cloud-native tools, zoals ArgoCD voor CI/CD, Helm charts voor images, Linkerd voor servicemeshes en Prometheus voor Kubernetes cluster monitoring. De onafhankelijke Cloud Native Computing Foundation (CNCF) houdt nauwlettend in de gaten welke tools er beschikbaar zijn in het CNCF-landschap, waardoor je kunt profiteren van een uitgebreid cloud-native ecosysteem.

Stijg op met Kubernetes!

Met de lancering van ons nieuwe Kubernetes-product hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt en we zijn verheugd om onze klanten een complete en geavanceerde oplossing te bieden. Ontdek vandaag nog de kracht van Kubernetes bij TransIP en bouw aan de toekomst van jouw applicaties! 

Bezoek onze productpagina voor meer informatie over ons Kubernetes-platform. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van Kubernetes of wil je weten of het aansluit bij jouw project, neem dan contact op via je controlepaneel.

Deel dit artikel