TransIP gestart met Kubernetes Alpha

Datum:

Ervaren Docker- en Kubernetes gebruikers opgelet! We zijn namelijk hard aan het werk aan ons eigen Kubernetes-platform. Sinds kort zijn we zelfs gestart met een gesloten Alpha en daarvoor zijn we op zoek naar jou.

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons Kubernetes-platform? Meld je dan nu aan voor de Alpha! 

Wie zoeken we?

  • Klanten! Je kunt namelijk alleen meedoen als je klant bent van TransIP.
  • Mensen met ervaring in systeembeheer of development, die het leuk vinden om nieuwe technologie te testen (en ook een beetje kunnen lachen als er dingen stuk gaan, dat hoort nou eenmaal bij een Alpha).
  • Ervaring met Docker-containers en/of Kubernetes is een pre, maar als je er nog geen gebruik van maakt en het wel graag wilt leren ben je ook van harte welkom.

Wat vragen we van jou?

  • Test ons platform op een manier waarop jij het zou willen gebruiken. 
  • Geef ons feedback over de werking van het platform, de gebruiksvriendelijkheid van Kubernetes-onderdelen van het TransIP-controlepaneel en de communicatie over het product.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Gratis gebruik van onze resources, op basis van fair use. Bij misbruik van de resources treden we op. 
  • De ontwikkeling van Kubernetes bevindt zich nog in een vroeg stadium. Gedurende de Alpha voegen we dan ook steeds meer features toe.
  • Jouw feedback wordt actief meegenomen in de verdere ontwikkeling van ons platform. 

Waar werken we aan?

Uiteraard kunnen we je nu nog niet alles vertellen over ons Kubernetes-platform, want daar wordt nog hard aan gewerkt. Maar als potentiële Alpha-tester lichten we graag een klein tipje van de sluier voor je op. 

Van TransIP ben je gewend dat we geavanceerde technologie simpeler maken. Dat willen we ook met Kubernetes doen. We willen zowel het opspinnen van een Kubernetes-cluster als het gebruiken ervan zo makkelijk mogelijk maken vanuit ons controlepaneel. Bovendien maak je gebruik van onze vertrouwde infrastructuur: zo worden Kubernetes Load Balancers bijvoorbeeld aangedreven door HA-IP Pro. 

Schrijf je in voor de Alpha! 

Lijkt het jou leuk om mee te testen in onze Kubernetes Alpha? Vul dan hier de vragenlijst in.

Deel dit artikel