STACK-update: verbeterde app-integraties, direct foto's maken vanuit je STACK en meer

Datum:

De mobiele STACK-app is weer een aantal features rijker! Daarnaast hebben we een aantal bugs opgelost om de STACK-apps op iOS en Android nog beter te maken. De nieuwste versie downloaden? Update je app via Google Play of de App Store.

iOS: Integratie met de bestanden app

Eén van onze meest gevraagde features komt eraan: binnenkort beheer je de bestanden op je STACK ook gemakkelijk met de Bestanden-app op iOS! Zo kun je je bestanden eenvoudig uploaden, verplaatsen en kopiëren, ook vanaf of naar andere opslagdiensten.

Edit (11-02-2022): Tijdens het testen van de integratie met de Bestanden-app zijn we onacceptabele bugs tegengekomen in de bewerkfuncties hiervan. Daarom hebben we besloten de feature eerst beschikbaar te maken in alleen-lezen modus. Nu blader je eenvoudig door de mappen op je STACK, geef je jouw bestanden weer en bewaar je ze in een handomdraai op je iPhone of in een andere locatie met de Bestanden-app.

Binnenkort maken we het ook mogelijk om bewerkingen uit te voeren via de Bestanden-app. Daarmee maak je nieuwe mappen aan, en verplaats, kopieer en upload je bestanden. Houd de App Store dus in de gaten! 

iOS: Bestandsnamen wijzigen is makkelijker

Als je voorheen een bestand hernoemde in de app, dan moest je de volledige bestandsnaam invullen. Dat is natuurlijk niet handig als je bijvoorbeeld alleen een spelfout wilt corrigeren. Nu is de bestandsnaam tijdens het hernoemen aanpasbaar, wel zo makkelijk!

Android: beheer items in je prullenbak

Het is nu ook op Android mogelijk om de items in je prullenbak te beheren. Zo kun je bestanden die je toch niet had willen verwijderen gemakkelijk, terughalen of je prullenbak legen om ruimte vrij te maken.

Bugfixes

Naast de nieuwe features die we hebben toegevoegd, hebben we ook een aantal hardnekkige bugs verdelgd:

  • De Instant Upload-functie is nu weer écht instant. Deze functie werkte niet goed in de Android-app.

  • De Android-app crashte als je handmatig meerdere foto’s tegelijk wilde uploaden. Dit vervelende probleem hebben we ook opgelost.

  • De STACK-app maakte van je video’s soms per ongeluk podcasts: bij het pauzeren van een video stopte het beeld wel, maar het geluid soms niet.

  • Het openen van een afbeelding in de Android-app gaf soms de foutmelding ‘Kan het bestand niet downloaden.’ Dit is opgelost.

  • De previews van een bewerkte bestanden lopen soms wat achter op de werkelijkheid. Dit hebben we alvast verholpen voor de Android-app, iOS volgt binnenkort!

  • In sommige gevallen toonde de Android-app de inhoud van een map niet. Dit hebben we gefixt!

Stuit je op een bug in jouw STACK-app en gebruik je de meest recente versie? Neem dan contact met ons op via het controlepaneel.

Deel dit artikel