Nieuwe colocatie functionaliteiten voor klanten

Datum:


27 november 2009

Voor de klanten van TransIP zijn er vanaf nu een aantal nieuwe colocatie functionaliteiten beschikbaar. Het gaat om de volgende functionaliteiten:

Grafieken stroomverbruik server(s)
Via het [controlepaneel] kunt u het stroomverbruik van uw server(s) bekijken. Het verbruik wordt overzichtelijk weergegeven via diverse grafieken. Dit is te vinden via 'Stroomgrafieken' onder 'Colocatie' in het controlepaneel. Binnenkort is deze functie ook beschikbaar voor rack-klanten.

Stroomverbruik
Het maandelijkse stroomverbruik van uw server(s) is vanaf nu ook te zien via het [controlepaneel]. In het overzicht staat onder andere het toegestane en het daadwerkelijk stroomverbruik. De gegevens vindt u bij 'Stroomverbruik' onder 'Colocatie' in het controlepaneel. Binnenkort is ook deze functie voor rack-klanten beschikbaar.

Colocatie monitoring
Aan de colocatie monitoring zijn ook een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo kunt u meerdere personen opgeven die een bericht moeten ontvangen bij storing. Ook kunt u tijden instellen waarbinnen u geen alert wilt ontvangen en het type alert per persoon instellen. Tot slot kunt u aangeven hoe vaak een poort-check onsuccesvol mag zijn voordat u hier van op de hoogte wordt gesteld.

Deel dit artikel