Unieke korting op waardevolle extensies

Datum:


2 maart 2012

.NL-domeinnamen bieden niet altijd alle voordelen. Bijvoorbeeld wanneer u met uw website een internationaal publiek wil aanspreken. Bovendien zijn er bij sommige soorten domeinnamen nog werkelijk prachtige namen beschikbaar. 

Daarom heeft TransIP speciaal voor u een aantal gewilde en interessante domeinnamen in de aanbieding. Gegarandeerd dat u hiermee alle kanten op kunt.

.ME - Ultieme persoonlijke profilering

Een .me-domein is bij uitstek geschikt voor websites met een persoonlijk karakter. Hoewel het de officiële landextensie van Montenegro is, is .me ideaal voor blogs, fotoalbums en social media profiel pagina’s. Ideaal voor uw persoonlijke profilering.

Nu van €19,50 voor slechts €15,99!

.IN - Volop ruimte voor gewilde domeinnamen

Gewilde domeinnamen zijn voor populaire extensies als .nl en .com al vaak vergeven. Maar dat geldt zeker niet voor .in-domeinen, de officiële extensie van India. Maak dus volop gebruik van de registratiemogelijkheden die .in u biedt.

Nu van €25 voor slechts €14,99!

.CO - Volwassen extensie voor gewilde domeinnamen

Hoewel het .co-domein de officiële extensie van Columbia is, heeft het al vele registraties wereldwijd. De gelijkenis met het .com-domein zal daar zeker aan bijdragen, maar feit is dat het inmiddels een populaire volwassen extensie is geworden. Bijkomend voordeel: veel gewilde domeinnamen zijn nog beschikbaar.

Nu van €29 voor slechts €15!

Actievoorwaarden

  • Het actietarief geldt voor het eerste jaar voor registratie of verhuizing
  • Deze actie is geldig t/m 31 maart

Deel dit artikel