#HappyHolidays met TransIP

Datum:

22 december 2011

Ieder jaar rond de kerstdagen doneert TransIP namens haar klanten aan goede doelen. Zo ook dit jaar. Samen met jullie zetten wij ons graag in voor een betere wereld. Daarom maakt TransIP deze donatie namens jullie, onze trouwe klanten.

Wij bedanken jullie voor een fantastisch jaar met ongekende hoogtepunten! Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende goede doelen:


Oxfam Novib

Oxfam Novib is wereldwijd actief. Samen met ruim 850 lokale organisaties helpen ze mensen in ontwikkelingslanden een zelfstandig bestaan op te bouwen. Eén van de projecten waarmee dat gebeurt is microkrediet. Dankzij de donatie van €4.000 van TransIP kunnen arme mensen met een klein geldbedrag hun eigen onderneming starten of uitbouwen.


Cordaid

Cordaid streeft naar een wereld zonder onrecht en armoede, waarin iedereen meetelt. Ondernemende mensen kunnen de armoede de wereld uithelpen volgens Cordaid. Niet door geld te geven, maar met kleine leningen. En daar gelooft TransIP ook sterk in. Daarom zorgt de €4.000 van TransIP voor een bijdrage in economische afhankelijkheid.


Red een Kind

Red een Kind richt zich op ondersteuning en ontwikkeling van kinderen en jongeren in Afrika en Azië. Door Red een Kind te ondersteunen met €4.000 zorgen we ervoor dat kansen voor kinderen vergroot worden.


ZOA

ZOA ondersteunt mensen die lijden als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp, door hen te helpen hun bestaan opnieuw op te bouwen. TransIP doneert €4.000 voor schoon drinkwater in Sudan. Een gebied geteisterd door oorlog en conflicten. Daarmee dragen we bij aan betere levensomstandigheden in dorpen in Sudan.

Deel dit artikel