De AMS2-regio voor Public Cloud is live!

Datum:

Na een jaar hard werken en een uitgebreide publieke bèta lanceren we vandaag eindelijk vol trots de AMS2-regio voor Public Cloud!

Wat kun je verwachten?

Een nieuwere versie van OpenStack en de API voor nog betere automatisering, load balancing voor webomgevingen met hoge beschikbaarheid, (versleutelde) volume back-ups om waardevolle data te behouden en secret management om belangrijke certificaten te versleutelen.

Load Balancing met Octavia

Load balancers zijn essentieel voor je cloud-infrastructuur. Ze verdelen verkeer gelijkmatig over meerdere servers en verbeteren zo de beschikbaarheid en prestaties van je applicatie. Met Load Balancing in Public Cloud kun je geavanceerde clusteropstellingen opzetten. Voor essentiële bedrijfsapplicaties is er ook een high availabilty load balancer beschikbaar in de vorm van OpenStack Octavia.

Secret Management met Barbican

Sla gevoelige informatie zoals wachtwoorden, API-sleutels en certificaten veilig op met secret management-component Barbican. OpenStack Barbican biedt een krachtige oplossing voor je secret management met een REST API, speciaal ontworpen voor het veilig omgaan met kritieke data-elementen zoals wachtwoorden, encryptiesleutels en X.509-certificaten. Combineer het daarnaast met load balancing om je eigen HTTPS-offloading te realiseren.

Volume Backups met Cinder

Voorkom dataverlies door regelmatig back-ups te maken en maak het je zo gemakkelijk mogelijk ze te herstellen wanneer je ze nodig hebt. Met Volume Backups minimaliseer je het risico op dataverlies en zet je back-ups heel snel weer terug. Bij het aanmaken van nieuwe volumes pas je bovendien heel gemakkelijk versleuteling toe dankzij Barbican.

AMS2 is vanaf vandaag beschikbaar. Bekijk de prijzen op de productpagina!

Deel dit artikel