Aangepaste gebruiksvoorwaarden

Datum:

We hebben onze gebruiksvoorwaarden bijgewerkt. Het kan zijn dat je hier ook al een e-mail over hebt ontvangen, dit betreft in dat geval dezelfde informatie. Je kunt de volledige, bijgewerkte voorwaarden hier lezen. De belangrijkste aanpassingen staan hieronder:

  • De gebruiksvoorwaarden zijn aangepast om overeen te komen met de Europese Digitale Dienstenverordening (Digital Service Act of DSA), die van kracht is vanaf 17 februari 2024.
  • Om te voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving moeten we in bepaalde gevallen (zoals onderzoek van autoriteiten) meer informatie opvragen van gebruikers. We kunnen maatregelen nemen als die verplichte informatie niet wordt verstrekt.
  • We hebben informatie toegevoegd over het melden van content (van derden) wanneer je denkt dat deze de regels schenden. Ook hebben we vermeld hoe je overige klachten bij ons kunt indienen. De instructies hiervoor vind je ook terug op deze pagina.
  • Ten slotte hebben we extra wijzigingen aangebracht in onze voorwaarden om te voldoen aan overige wet- en regelgeving, of omdat de gebruiksvoorwaarden daardoor makkelijker te begrijpen zijn.

Heb je vragen over de nieuwe voorwaarden? Neem contact met ons op via het controlepaneel.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, acties, discounts en giveaways
van TransIP, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel