/ Domeinnaam

Maak werk van je idee

/ Populaire domeinextensies

.nl

€ 0,99 *

.com

€ 8,99 *

.eu

€ 7,99 *

*Dit actietarief geldt voor het 1e jaar. Daarna geldt het reguliere tarief, voor .nl is dit € 9,06 en voor .com en .eu € 15,13 p.j. incl. btw.

/ Domeinnamen registreren

Het registreren van domeinen is eenvoudig en supersnel geregeld bij TransIP. Via de domeinchecker hierboven kun je eenvoudig checken of jouw domeinnaam nog beschikbaar is. Door op enter te drukken kan je direct de beschikbaarheid van meerdere domeinnamen tegelijk controleren. Indien je domeinnamen invoert mét een domeinextensie zullen we alleen daar de resultaten van tonen. Bijvoorbeeld domeinnaam1.nl, domeinnaam2.nl of domeinnaam3.nl.

Hiernaast kan je ook zonder extensie domeinnamen checken, bijvoorbeeld door domeinnaam1, domeinnaam2 of domeinnaam3 in te voeren. Het registreren van variaties op jouw hoofddomein is altijd aan te raden. Zo weet je zeker dat jouw adres niet door iemand anders kan worden geregistreerd!

/ Altijd zeker van je gewenste domeinnaam

Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies heb je naast oerdegelijke opties als .nl en .com ook andere extensies die perfect aansluiten op je bedrijf, talent of hobby. Lees meer over alternatieve domeinextensies voor je website in onze blogpost.

/ Direct aan de slag

E-mailen met je eigen adres

Zet je domeinnaam ook direct in voor je unieke e‑mailadres.

WordPress website maken

Ga razendsnel online met je eigen WordPress-website.

Webhosting

Lanceer simpel razendsnelle websites op ons zelfontwikkelde platform.

/ Domeinnamen registreren

Het controlepaneel is ingericht op eenvoud en gemak. Wanneer je jouw domeinnamen alleen wilt parkeren, heb je geen omkijken naar het beheer van jouw domeinnaam. Je kan eenvoudig gebruik maken van onze nameservers en de automatische TransIP Instellingen. Voor het beheren van meerdere domeinnamen zijn verschillende bulk opties aanwezig.

Zo kan je voor alle domeinnamen tegelijk contactgegevens veranderen, instellingen terugzetten en kopiëren, nameservers toevoegen en wijzigen, eigen standaardinstellingen instellen en ga zo maar door. Door middel van tags en een geavanceerde zoekfunctie raak je nooit het overzicht kwijt!

Optimaal gemak

Beheer eenvoudig je domeinnaam in ons overzichtelijke controlepaneel.

Bekijk het demo-account

Gratis beveiligd

Je domeinnaam wordt automatisch voorzien van en beveiligd met DNSSEC.

Meer over DNSSEC

Snelle verhuisservice

Verhuis vandaag nog je domeinnamen naar TransIP.

Meer informatie

/ API

Maak het jezelf gemakkelijk en automatiseer alle functies uit het controlepaneel met behulp van onze API.

/ Whitelabel-domeinnamen

Registreer als reseller .nl-domeinnamen via ons tweede SIDN-lidmaatschap. Op deze manier voorkom je dat TransIP in de WHOIS verschijnt en maak je gebruik van neutrale nameservers.

/ Wat onze klanten zeggen

Hans Schollaardt

“Goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende support. Verdient een absolute aanbeveling!”
9

732 reviews

A&J Services

“Al jaren klant bij TransIP. Service goed en mede- werkers zeer klantvriendelijk. Snelle response, zelfs op momenten dat je het niet verwacht”
TransIP
9

1362 reviews

Daily Coffie

Ik ben tevreden over TransIP. Met name de snelle reactie op mijn vragen en goede service maakt dat ik TransIP aan iedereen aanbeveel.
8

677 reviews

/ Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.