E-mail met je eigen domeinnaam

Maak werk van je idee

Domeinnaam met e-mail

Registreer je een domeinnaam, dan kan niemand anders dit domein nog claimen. En wil je een domeinnaam met e-mail en dus een eigen e-mailadres? Dan kies je uit de twee volgende mogelijkheden.

.nl

Actie
€ 0,49*€ 0,49*

.com

€ 8,99*€ 8,99*

.eu

€ 7,99* € 7,99*

*Actietarief geldt voor het eerste jaar. Daarna geldt het reguliere tarief: € 9,99 p.j. voor .nl, €17,50 p.j. voor .com en .eu. Prijzen ex. BTW.

E-Mail Only

E-mail only houdt in dat je de domeinnaam registreert zonder vervolgens een hostingpakket te nemen. Je bouwt dan geen eigen website, maar wel een domeinnaam met e-mail. En je kan tot drie eigen email adressen kiezen.

Via bijvoorbeeld Outlook, webmail of je smartphone kan je dan emails ontvangen en versturen. Via onze gratis webmail client stel je out-of-office replies en/of forwards in voor je e-mail. Je hebt bovendien altijd en overal toegang tot je eigen email.

Webhostingpakket

Met een webhostingpakket kan je je eigen website hosten en bouwen. Je kan dan ook altijd email versturen en ontvangen. Het totale aantal e-mail adressen is afhankelijk van het hostingpakket dat je kiest. New Webhosting van TransIP biedt drie varianten: XL, L en S.

Met New Webhosting S heb je bijvoorbeeld al een eigen email domein met vijf mogelijke adressen voor maar drie euro per maand. Je maakt de email adressen zelf aan en beheert ze net zo gemakkelijk. Een domeinnaam met email was nog nooit zo eenvoudig en voordelig!

Altijd zeker van je gewenste domeinnaam

Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies heb je naast oerdegelijke opties als .nl en .com ook andere extensies die perfect aansluiten op je bedrijf, talent of hobby. Lees meer over alternatieve domeinextensies voor je website in onze blogpost.

Direct aan de slag

E-mailen met je eigen adres

Zet je domeinnaam ook direct in voor je unieke e‑mailadres.

WordPress website maken

Ga razendsnel online met je eigen WordPress-website.

Webhosting

Lanceer simpel razendsnelle websites op ons zelfontwikkelde platform.

Domeinnaam doorsturen

Een domeinnaam met email heb je trouwens ook al dankzij de TransIP Doorstuurservice. Met deze service stuur je je e-mail direct door naar een al bestaand emailadres. Bijvoorbeeld naar je gmail account. Voor maar vijf euro per jaar ben je dan helemaal klaar!

Spam- en virusbeveiliging

En wist je dit? Heb je een eigen email domein bij TransIP, dan hebben wij voor jou de beste spamfilters en virusbescherming. Zeker zo veilig!

Optimaal gemak

Beheer eenvoudig je domeinnaam in ons overzichtelijke controlepaneel.

Bekijk het demo-account

Gratis beveiligd

Je domeinnaam wordt automatisch voorzien van en beveiligd met DNSSEC.

Meer over DNSSEC

Snelle verhuisservice

Verhuis vandaag nog je domeinnamen naar TransIP.

Meer informatie

API

Maak het jezelf gemakkelijk en automatiseer alle functies uit het controlepaneel met behulp van onze API.

Whitelabel-domeinnamen

Registreer als reseller .nl-domeinnamen via ons tweede SIDN-lidmaatschap. Op deze manier voorkom je dat TransIP in de WHOIS verschijnt en maak je gebruik van neutrale nameservers.

Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.