/ TransIP doneert € 15.000,- aan goede doelen!

/ Eerste editie Heppie Factory

De eerste editie van Heppie Factory was een groot succes! Ruim 300 kinderen hebben onbezorgd plezier gemaakt en allerlei nieuwe vaardigheden geleerd dankzij de vele bijzondere activiteiten en workshops. Bekijk de video om te zien wat voor leuks de kinderen allemaal te wachten stond.

We zijn blij om te horen dat de workshop van Hack in the Class erg in de smaak viel: "Op sommige momenten konden we nog wel een extra vrijwilliger gebruiken, zo populair was het bij ons!" Tientallen kinderen hebben kennis kunnen maken met de digitale wereld en kregen het programmeren en hacken verbazend snel onder de knie. Sommigen bleven zelfs net zo lang zitten totdat ze alle hacklevels hadden uitgespeeld; echte techies in spe!

/ Stichting Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind organiseert regelmatig activiteiten die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen. Op 2 februari 2020 start voor het eerst Heppie Factory, een dag vol bijzondere workshops waarin kinderen nieuwe talenten ontdekken. Met onze donatie wordt in samenwerking met stichting Hack in the Class een workshop georganiseerd over al het moois wat het internet en technologie te bieden hebben.

/ Stichting Hack in the Class

Hack in the Class vindt dat iedereen zich vrij en veilig moet kunnen bewegen in de digitale wereld. Daarom laten ze kinderen van jongs af aan al kennismaken met thema’s als veilig internetten, programmeren en techniek. Met onze donatie maken zij een nieuwe online cursus en worden ze in staat gesteld om mee te helpen tijdens Heppie Factory.