Cloud hosting in Nederland

Je cloud server inrichten zoals jij dat wilt

Flexibel en schaalbaar

Cloud hosting maakt jouw organisatie flexibel, schaalbaar en optimaal beschikbaar.

Kies een TransIP-cloud server en ervaar hoe servers in de cloud veiliger, betrouwbaarder en bovendien makkelijker zijn dan hardware op locatie.

Cloud hosting-oplossingen bij TransIP

Cloud servers

Onze cloud servers staan in Nederland, voldoen aan de strengste certificeringseisen en draaien op een redundant uitgevoerd netwerk. Dankzij onze servers in Nederland geldt voor al jouw data de strenge Europese wet- en regelgeving voor privacy.

Cloud platform

Gebruik een VPS of kies voor Public Cloud op basis van OpenStack. Je kiest uit virtual private server-oplossingen die bij je passen of stelt het Public Cloud zelfs helemaal zelf samen. Zo betaal je altijd precies voor wat je gebruikt.

Optimaal beschikbaar

We maken het je graag makkelijk met cloudhosting die bij je past. Ongeacht of het nu om kleine tot middelgrote websites, complexe simulaties of zelfs redundante VPS-clusters gaat. Bij ons vind je precies wat je zoekt, van heel laagdrempelig tot technisch complex voor wie dat nodig heeft.

Voordelen van cloud hosting

Cloud hosting is stabiel en snel, garandeert een hoge uptime en biedt bijvoorbeeld automatische back-ups. Het zijn een paar van de belangrijkste voordelen waar onze klanten enthousiast over zijn. Bij TransIP helpen we je bovendien met schaalbare en flexibele oplossingen. Ook garanderen we sterke beveiliging, vanuit ons datacenter op Nederlandse bodem.

Stabiel, snel en zonder omkijken

Cloud hosting is bij ons stabiel, razendsnel en heel eenvoudig. Jij hebt er geen omkijken naar, omdat wij ervoor zorgen dat het technisch in orde is. Jij profiteert van snelle verbindingen en onze betrokken service als er toch iets mis dreigt te gaan.

Hoge uptime-garantie

Onze specialisten monitoren de cloud servers 24/7. We voorkomen problemen of lossen ze op voordat jij daar iets van merkt. Zo garanderen we 99,9% uptime. Dat betekent dat de systemen nagenoeg altijd beschikbaar zijn, zodat jij gewoon door kunt blijven werken.

Automatische back-ups

Dankzij onze automatische back-ups hoef jij daar niet meer zelf aan te denken. Wij maken iedere dag een volledige back-up van jouw cloudhosting. Dus is er een keer iets aan de hand? Dan zetten we de gegevens gewoon voor je terug.

Flexibel en schaalbaar

Jij bepaalt hoe je onze cloud server hosting gebruikt. Onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, dus passen altijd precies bij wat jij nodig hebt. Upgrade of downgrade wanneer jij wilt, zodat je alleen betaalt voor wat je gebruikt.

Optimale beveiliging

Veiligheid staat hoog in het vaandel, voor al onze oplossingen. Dankzij optimale beveiliging op zowel fysiek als digitaal niveau kan niemand zomaar bij de servers en dus jouw data.

Virtuele server hosting met VPS

Bij ons vind je een VPS die bij je past. Own it, dankzij ondersteuning voor talloze besturingssystemen, jouw favoriete web control panel én private server hosting op maat. Kies het pakket dat bij je past en voeg add-ons toe om jouw VPS naar wens uit te breiden.

Wij hebben een VPS voor elk idee, voor zowel kleine websites en testomgevingen als complexe simulaties en redundante VPS-clusters. Gebruik:

  • SandboxVPS voor development en testen
  • BladeVPS voor kleine tot middelgrote websites, applicaties en databaseservers
  • PerformanceVPS voor applicaties die meer rekenkracht vragen

Add-ons voor jouw VPS cloud hosting

Breid jouw VPS voor cloud hosting naar wens uit met handige add-ons. Wat dacht je van onze Big Storage met tot 400TB extra opslag, een Private Network voor een intern netwerk tussen virtual machines of onze Load Balancer die je out-of-the-box heel eenvoudig toepast? Bij ons vind je de ultieme tools om jouw VPS cloud server helemaal naar wens in te richten.

Gebruik daarnaast bijvoorbeeld HA-IP voor een floating IP voor je virtual private server, maak eenvoudig snapshots voor een kopie van de huidige VPS-configuratie en voeg extra capaciteit toe als dat nodig is. Zo heb je nooit te weinig CPU, RAM, schijfruimte of IP-adressen.

Public Cloud hosting met OpenStack

Gebruik OpenStack en creëer schaalbare projecten met jouw eigen Public Cloud.

Beheer de Public Cloud hosting vanuit het OpenStack-dashboard Horizon of de API en maak gebruik van orchestration, redundantie en pay as you go-billing.

Bij ons betaal je alleen voor wat je gebruikt. Je ontvangt een factuur voor de gebruikte OpenStack-producten, afgerekend per uur. Dat betekent dat je op ieder moment resources kunt bij- of afschalen, afhankelijk van wat je nodig hebt. Kies zelf het aantal CPU-cores, GB’s aan RAM en GB’s aan SSD die je zoekt. En pas dat aan zodra je wilt, zodat je nooit te veel betaalt.

De voordelen van jouw Public Cloud

Gebruik onze cloud servers en profiteer van deze voordelen:

Pay as you go-billing

Je betaalt alleen voor wat je gebruikt en schaalt bij of af wanneer je wilt, zodat onze oplossing voor cloud hosting altijd precies bij je past.

Auto-scaling

Of laat jouw virtuele datacenter automatisch meeschalen op basis van je behoeftes. Profiteer van optimale prestaties van jouw cloud hosting, zonder dat je daar zelf veel omkijken naar hebt of mee bezig bent.

Open source

OpenStack is open source en heeft een actieve community. Dat betekent dat jouw Public Cloud doorlopend in ontwikkeling is. Bovendien is de ontwikkeling helemaal transparant, dus ben je precies op de hoogte van wat er speelt en kun je de werking zelf toetsen.

Cloud servers in Nederland

Onze cloud servers staan in Nederland, daarmee kies je voor cloud hosting op eigen bodem. Dat betekent dat de servers en de data daarop vallen onder de Europese wet- en regelgeving voor onder andere privacy. De wetgeving is streng en schrijft strikte beveiligingsmaatregelen voor.

Natuurlijk voldoen wij aan de strikte eisen die Nederland en Europa stellen, maar gaan graag ook nog een stap verder. We zijn bijvoorbeeld ISO 27001-, NEN7510- en ISO 9001-gecertificeerd. Ook bieden we een uitstekende beschikbaarheidsregeling (SLA) en zijn we sterk in security, privacy en transparantie. 

FAQ: veelgestelde vragen over cloud hosting