/ TransIP for business

/ Betrouwbare partner

Jouw infrastructuur verdient een betrouwbare partner. Met ruim 220 TransIP’ers werken we dagelijks keihard aan een veilig, stabiel en redundant uitgevoerd IaaS-platform dat je kan gebruiken zoals jij dat wilt. Met onze ISO 9001-, ISO 27001- en NEN 7510-certificeringen tonen we aan dat de veiligheid en kwaliteit van jouw diensten de hoogste prioriteit hebben.

/ Geef jouw idee een platform

Ons VPS-platform ontwikkelen we helemaal zelf. Dit geeft ons de complete controle over de performance en betrouwbaarheid, waardoor we elke VPS kunnen voorzien van een 99,99% uptime-garantie. Daarnaast kunnen we aanvullende features zoals Big Storage en een out-of-the-box load balancer in hoog tempo doorontwikkelen.

/ Het TransIP-netwerk

Ons core- en edgenetwerk is volledig redundant opgebouwd en verdeeld over meerdere locaties . De eigen availability-zones in Amsterdam en Delft kunnen volledig onafhankelijk van elkaar opereren en zijn met elkaar verbonden door middel van een encrypted 200Gb/s backboneverbinding. Samen met diensten als HA-IP Pro en onze API heb je alle tools in handen om hoogwaardige, highly available oplossingen te bouwen. Omdat jouw data gegarandeerd in Nederland staat, is bovendien de Nederlandse wetgeving van kracht.

/ Ondersteuning

Wij maken geavanceerde techniek gemakkelijk en gebruiks-vriendelijk. Hierdoor kun jij direct en zonder extra hulp aan de slag. Heb je toch een keer een vraag, dan staan we elke dag voor je klaar, ook in het weekend en op feestdagen! Dit doen we op een persoonlijke, eerlijke en transparante manier. Precies zoals we zelf ook behandeld willen worden.

/ Premium support

Afhankelijk van jouw businesscase en budget bieden we het extra comfort van premium support. Hiermee geniet je van een accountmanager die je 24 uur per dag kunt bereiken voor al jouw vragen, verzoeken en opmerkingen. Daarnaast worden jouw tickets met voorrang behandeld door onze supportmedewerkers. Zo is jouw betrouwbare partner altijd dichtbij.