Blog overzicht

/ TransIP Weekly #38 (Black Friday)

Deze week staat de Weekly helemaal in het teken van Black Friday! De uit Amerika overgewaaide koopjesdag die ondertussen ook in Nederland gemeengoed is geworden. Bekijk inspirerende campagnes, leer hoe je er als ondernemer van profiteert en ontdek waar je zelf mooie deals kan scoren!

De plek waar je vannacht of morgenochtend als eerste moet kijken, is natuurlijk onze homepage. Dit jaar steken we Black Friday in een nieuw jasje en jij profiteert daar extra van. Hou ons de gaten: om 12 uur vannacht gaat het los!

Volgwaardig

Pepper.com
Nederlands grootste aanbiedingen-community waar je het hele jaar terecht kan, maar vooral tijdens Black Friday. Er is zelf een aparte pagina aangemaakt voor aanstaande vrijdag. Registreer je om te kunnen stemmen en elkaar te helpen om de beste deals te vinden.

Folderz (Black Friday)
Deze folderwebsite heeft een aparte afdeling met alle folders die specifiek zien op aanbiedingen tijdens Black Friday. Dat zijn er meer dan je zou denken.

Tweakers en Hardware.info
Beide websites houden via hun pricewatches allerlei producten scherp in de gaten en weten zo voor jou de beste deals te selecteren in verschillende categorieën.

r/blackfriday
Ook op Reddit zijn er genoeg mensen te vinden die de laatste deals in de gaten houden en met je delen. Uiteraard zal je hier veel Amerikaanse deals tegenkomen, maar digitale producten zijn natuurlijk voor iedereen verkrijgbaar. Filteren op de beste posts van het laatste uur is tijdens Black Friday aan te raden.

GoT en Budgetgaming
Deze twee forum threads zijn speciaal aangemaakt voor het delen van de hoogste kortingen op het gebied van technologie en games tijdens Black Friday. Geen verkeerd idee om zo nu en dan op F5 te drukken.

De beste verhalen over Black Friday

Black Friday / Cyber Monday Design Recap
De e-mailtrends van vorig jaar.

All the Black Friday Stats You’ll Need, Marketers
Meten is weten.

We Spent $6.85 Million On Black Friday Facebook Ads - Here’s Our Plan
Enkele tips om het meeste uit je advertenties te halen.

Beware Black Friday scams lurking among the holiday deals
Als het te mooi lijkt om waar te zijn.

The human costs of Black Friday
Een kijkje in het Amazon-warenhuis tijdens topdrukte.

Tutorials & guides

The Absolute Best Time to Send Your Black Friday Emails
De dag waarop je jouw promotiemail moet versturen is overduidelijk. Maar welk tijdstip werkt het beste? Lees het antwoord dat gebaseerd is op 2,5 miljoen verzonden Black Friday-mails.

The Ultimate Guide to Black Friday Subject Lines
Naast de juiste timing, moet je e-mail ook inhoudelijk aantrekkelijk zijn. Haal het meeste uit je teksten met deze tips.

How to Boost Your Black Friday Sales with Social Media
Een groot gedeelte van je verkopen zal niet alleen uit je klantenmail komen, maar ook uit social media. Heb jij je Facebook-profiel al geoptimaliseerd voor Black Friday?

Black Friday-inspiratie

Bonus: koopgidsen

Het vinden van een leuke deal is de eerste stap die gezet moet worden tijdens Black Friday. Eenmaal gevonden, is het natuurlijk de vraag of een product het wel waard is. Het is niet de bedoeling dat je betaalt voor iets waar veel mensen een slechte ervaring mee hebben. Gelukkig zijn er meerdere websites die regelmatig koopgidsen publiceren waarin grondig is onderzocht welke producten en merken tot de top behoren. Neem een kijkje op de onderstaande websites om te zien of er een koopgids is voor hetgeen jij zoekt.

Wirecutter - Voor adviezen in elektronica, reizen, producten voor in huis en veel meer.

Notebookcheck - Gespecialiseerd in diepgaande reviews voor laptops, maar doen ook ander onderzoek zoals GPU-benchmarks.

Tweakers Best Buy Guide - Ook Tweakers biedt maandelijks een koopgids aan voor dekstops, laptops en smartphones.

What Hi-Fi - Een belangrijke speler op het gebied van audio.

Anandtech - Koopgidsen voor CPU’s, SSD’s, laptops en Android-telefoons.

TechTablets - Voor adviezen op het gebied van Chinese elektronica.

Heb je zelf nog leuke verhalen, tips of deals en wil je die delen met andere koopjesjagers? Laat je verhaal dan hieronder achter en wie weet zorg je ervoor dat een ander een betere Black Friday-campagne draait of extra centen bespaart!

Tags:


Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

    • Leestijd: 15 minutes
    • Leestijd: 15 minutes

Blog overzicht

Auteur: TIP-redactie

Is de auteursnaam die we gebruiken wanneer een blogpost in teamverband door meerdere TransIP’ers is samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een eventverslag of onze Recommends.