Blog overzicht

De voordelen van een zakelijk e-mailadres

Jouw zakelijke e-mail aanmaken: dat is een uitstekende volgende stap. Het levert allerlei voordelen op en is bovendien zo geregeld. Met jouw eigen bedrijfsmail houd je privé en zakelijk gescheiden én kom je professioneler over op jouw klanten.

Bij TransIP maken we het je graag makkelijk. Zelfs als je geen eigen website hebt, registreer je heel makkelijk en snel jouw eigen zakelijke e-mailadres. Dan kan met onze E-Mail Hosting. Heb je al een domeinnaam? Dan koppel je die gewoon aan jouw E-mail Hosting-pakket.

Waarom een zakelijk e-mailadres aanmaken?

E-mail is onmisbaar voor ondernemers. Met een eigen e-mailadres kom je professioneel over en profiteer je van meer naamsbekendheid. Bovendien leveren de e-mailadressen op basis van jouw bedrijfsnaam nog een aantal voordelen op.

56% vindt het professioneler overkomen

In een rondvraag van SIDN bleek dat 56% van de 3.856 ondervraagden een bedrijfse-mailadres professioneler vindt overkomen dan een gratis e-mailadres. Zij vinden info@bedrijf.nl betrouwbaarder overkomen dan bijvoorbeeld bedrijf@gmail.com. Daarnaast bleek dat een .nl-adres betrouwbaarder wordt gevonden dan een .com-adres. Welk zakelijk e-mailadres je registreert, haalt dus wel degelijk uit.

Meer naamsbekendheid

Als de zakelijke e-mail de bedrijfsnaam bevat werk je daarmee bovendien aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Bij elke e-mail die je verstuurt communiceer je namelijk je bedrijfsnaam.

Kent de ontvanger jouw bedrijfsnaam al? Dan voorkomt het bovendien dat diegene een e-mail per ongeluk zal zien als spam. In plaats daarvan draagt de herkenbarheid van het e-mailadres eraan bij dat jouw e-mail netjes in de inbox belandt en zal je bericht sneller geopend en gelezen worden.

Betere beveiliging out-of-the-box

Met een eigen adres voor zakelijke e-mail bij TransIP kies je standaard voor ijzersterke beveiliging. Jouw data staat veilig opgeslagen in onze datacenters in Amsterdam en Alblasserdam. Niet voor niets vertrouwen al meer dan 95.000 gebruikers op onze jarenlange ervaring, beveiliging en natuurlijk ook de support waar je iedere dag bij terecht kunt. Standaard maak je gebruik van ons strenge spamfilter op jouw inkomende e-mails en is je inbox beveiligd tegen ongewenste rommel. Wil je meer, kijk dan eens naar een VPS en een gehost domein waarmee je zelf spamfilters, virusscanners en meer kunt toevoegen aan jouw inbox.

Meerdere e-mailadressen in één inbox

Bij het aanmaken van je zakelijke e-mailadres hoef je je niet te beperken tot een algemeen info@bedrijf.nl of contact@bedrijf.nl. Met E-mail Hosting kies je voor 3 of 5 e-mailadressen met de pakketten Core en Pro. Zo kun je jouw zakelijke e-mail inrichten hoe je maar wilt. Je kunt jouw zakelijke e-mailadressen allemaal in één inbox binnen laten komen door het te koppelen aan jouw favoriete e-mailsoftware zoals Outlook of Apple Mail. Gebruik je Gmail, Windows Live Mail of misschien Hotmail? Dan kun je jouw zakelijke e-mail daarin gewoon integreren. Via de instellingen in je inbox kun je zelf de koppeling maken met je zakelijke e-mailaccounts.

Registreer je zakelijke e-mail

Jouw zakelijke e-mail registreer je bij ons heel eenvoudig. Claim je zakelijke e-mailadres nu op onze website en profiteer van fijne voordelen:

  • Webmail client: Verstuur je e-mail vanuit onze gratis webmailclient, of vanuit e-mailsoftware zoals Outlook of Apple Mail. E-mail Hosting ondersteunt POP3, IMAP en SFTP.
  • E-mail forwarding: Liever je inkomende mail ontvangen in een al bestaande inbox? Stuur je e-mail eenvoudig door met e-mail forwarding.
  • Pakket dat bij je past: Kies voor het Core-pakket met 3 e-mailadressen en 5GB opslag, of ga Pro met 5 e-mailadressen en 10GB aan dataopslag. Je profiteert altijd van onze doorstuurservice en natuurlijk antivirus en anti-spam-beveiliging.

Bekijk alle details van Email Hosting hier.


Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

    • Leestijd: 13 minuten

Blog overzicht

Auteur: Stefanie Weber

Houdt er als tech-copywriter van om antwoorden te zoeken op de vraag 'maar, hoe dan?' en dat zo uit te leggen dat zelfs haar moeder het zou snappen. Kan in haar vrije tijd haar handen ook niet stilhouden, dus speelt MMO's of knoeit met verf en kwasten.