Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Hoe kan ik mijn facturen betalen? (BE/UK)

  We bieden bij TransIP verschillende standaardbetaalmethoden aan, afhankelijk van het portaal waarbij je je account hebt aangemaakt. We hebben deze portalen:

  Als je een account hebt aangemaakt via transip.be, kun je kiezen voor deze betaalmethoden:

  • Mister Cash
  • SofortBanking
  • PayPal
  • Creditcard

  Voor diensten die reeds bij TransIP actief zijn kan je de betalingsvoorkeur in je account wijzigen via je controlepaneel. Dit kan onder 'Mijn Account' en dan 'Gegevens'.

  betaalmethoden belgi

  Mister Cash

  Wanneer je gebruik maakt van Mister Cash, kun je je facturen rechtstreeks voldoen in je controlepaneel.

  Delete

  SofortBanking

  Wanneer je gebruik maakt van SofortBanking kun je je facturen rechtstreeks voldoen in je controlepaneel.

  Delete

  PayPal

  Als je PayPal hebt ingesteld als de standaard betaalmethode voor je account, zul je de eerste keer een handmatige betaling met PayPal via het controlepaneel moeten doen. Daarna zullen afschrijvingen automatisch verlopen op de 2e en 16e van de maand.

  Delete

  Creditcard

  Als je een creditcard hebt toegevoegd aan je account, zul je de eerste keer een handmatige betaling met je creditcard via het controlepaneel moeten doen. Daarna zullen afschrijvingen automatisch verlopen op de 2e en 16e van de maand.

  Delete  In dit artikel hebben we uitgelegd welke betaalmethoden je kunt gebruiken als je een account hebt gemaakt via transip.be.

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op