Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Een VPS aan een private network toevoegen

Een private network creëert een privé verbinding tussen twee of meer VPS'en. Dit verkeer telt niet mee in het verkeer van jouw VPS'en. Bovendien kan een private network een bijdrage leveren aan de beveiliging van jouw VPS'en.

Je koppelt eenvoudig een VPS aan je private network vanuit het controlepaneel. Let wel dat je daarna in je besturingssysteem ook een intern IP-adres instelt, zie onze handleidingen voor Linux en Windows

 

Stap 1

Ga naar  de tab  'VPS' en klik achtereenvolgens op de naam van het private network en het tandwiel achter 'Overzicht'.

cp private network tandwiel


 

Stap 2

Klik op 'Koppelen' achter de naam van de VPS'en die je aan je private network wil toevoegen. De eerste twee VPS'en zijn bij het maandbedrag van 1,50 inbegrepen. Iedere aanvullende VPS kost 1,50 per maand extra.

private network vps koppelen

Na het koppelen krijgen de VPS'en een extra netwerkadapter. Stel nu daarop een intern IP-adres in, zie onze handleidingen voor Linux en Windows.

 

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op