Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  DirectAdmin Tutorial Series 7: Aanvullende artikelen en overige vragen

  Dit is het zevende en laatste deel van onze DirectAdmin Tutorial Series. Ben je een nieuwe VPS aan het inrichten, dan raden wij aan om bij deel 1 te beginnen.

  Aanvullende vragen

  De configuratie van je VPS zit er op! Je hebt nu een veilige, up-to-date VPS, waarop je je websites, databases en e-mail kunt hosten.

  Deze tutorialseries zijn bedoeld om een solide basis te leggen voor je VPS met DirectAdmin. Er zijn uiteraard nog meer mogelijkheden dan behandeld in deze series, en het kan dan ook zijn dat je later nog vragen hebt over andere functies van DirectAdmin. In dat geval kun je gebruik maken van de volgende bronnen:

  • Onze knowledgebase: Vind je een onderwerp niet terug die je hier graag behandeld wil hebben, of heb je feedback over de inhoud van een artikel, laat ons dat vooral weten door een reactie onder een artikel achter te laten!

   Uiteraard kun je ook onder een artikel de 'Neem contact op'-knop gebruiken voor contact met onze helden van support!
    
  • De DirectAdmin knowledgebase: DirectAdmin heeft een uitstekende knowledgebase. Aarzel niet om hier een blik in te werpen voor informatie over aanvullende onderwerpen.
    
  • De DirectAdmin forums: DirectAdmin heeft een actieve forum-community van behulpzame mensen met veel kennis. Kom je ergens niet uit, dan heb je doorgaans op de forums binnen een dag passend antwoord.

   

  Extra opties voor je VPS

  Hierboven gaan wij in op DirectAdmin zelf, maar er is nog veel meer mogelijk met je VPS in combinatie met DirectAdmin. Misschien wil je bijvoorbeeld een extra IPv4- of IPv6-adres toevoegen, of onze mailservice gebruiken. Hieronder volgt een kort overzicht van enkele handige aanvullende features en bijbehorende links waar je er meer informatie over vindt:

  • VPS-mailservice: Onze VPS-Mailservice (ook bekend als 'zorgeloos mailen') is een dienst die bedoeld is om het gegarandeerd en spamvrij verzenden van mail zo eenvoudig mogelijk te maken. Hoe je van de mailservice gebruik maakt vind je terug in dit artikel.
    
  • Extra IPv4 of IPv6 adres toevoegen: Bied je veel domeinen aan, dan kan het zijn dat je niet ieder domein op hetzelfde IP-adres wil hosten (e.g. als je concurrerende websites host). Met de stappen in dit artikel voeg je een extra IPv4 of IPv6 adres toe. Gebruik hiervoor de stappen voor AlmaLinux 8.
    
  • Big Storage: Verwerk je heel veel data (e.g. een website met veel video materiaal, of zeer veel e-mail), dan heb je misschien behoefte aan extra opslag. Met Big Storage voeg je eenvoudig 2TB HDD opslagruimte toe (tot een max van 400TB).
    
  • HA-IP (High Availability IP): Wil je een loadbalancer gebruiken om de load over meerdere VPS'en te spreiden, of zorgen dat wanneer je om welke reden dan ook downtime op een VPS ervaart de bezoekers van je website op je andere VPS terecht komen? HA-IP (Pro) bied je deze opties!

   

  In deze tutorialseries heb je je DirectAdmin-VPS veilig ingericht en ben je klaar om al je websites, databases, en e-mail te hosten!

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op