Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wat is een private network?

  Een 'private network' is exact wat de naam al aangeeft: een  layer 2-netwerk  tussen zoveel VPS'en als je maar wilt dat enkel intern toegankelijk is en niet voor de buitenwereld. Hiermee kun je meerdere van jouw VPS'en aan elkaar koppelen in een privé netwerk, zonder dat dit van jouw maandelijkse dataverkeer af gaat.

  Je bestelt een private network vanaf onze website. Bij een nieuwe bestelling zal binnen een minuut het nieuwe private network zichtbaar zijn in het account. Wanneer je deze aanklikt in het controlepaneel kun je vervolgens extra VPS'en onder dat account toevoegen. De maandelijkse kosten bedragen € 1,50- ex BTW (€1,82 inc BTW) voor het private network (2 VPS'en). Een extra VPS toevoegen kost ook € 1,50- ex BTW (€1,82 inc BTW) . Er is geen limiet aan het aantal VPS'en dat je aan een private network kunt toevoegen.

  Delete
  • Elk private network creëert een aparte netwerkadapter op jouw VPS. Hiervoor wordt jouw VPS niet herstart, maar voordat je gebruik kunt maken van een private network zul je wel eerst een private IP moeten configureren. Zie hiervoor onze handleidingen voor Linux en Windows.
  • Je kunt alleen IP's gebruiken uit de daarvoor bestemde IP-ranges: 10.0.0.0/8, 172.16.0.0/12en 192.168.0.0/16. Zie ook de RFC hierover.
  • Het private network heeft een eigen netwerkinterface en deelt niet de bandbreedte met de externe verbinding van jouw VPS. Je kunt met een BladeVPS of SandboxVPS maximaal 1Gbit/s behalen en met een PerformanceVPS 2,5Gbit/s.
  • Een private network kan niet worden over gedragen aan een ander account via een handover, zoals een VPS of Big Storage dat wel kan.
  • Een private network kan niet gedeeld worden met een ander TransIP-account. Je kunt dus alleen VPS'en uit jouw account koppelen.
  • Een private network kan ook niet gedeeld worden met een colocated server in het datacentrum.


  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op