Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Hoe kan ik gebruik maken van mijn extra SSD-schijfruimte?

  Indien je een SSD uitbreiding hebt gekocht voor je VPS, of je jouw VPS naar een groter pakket met meer schijfruimte hebt opgewaardeerd, heb je de keuze uit onderstaande opties om deze uitbreiding in gebruik te nemen:

  • De gemakkelijkste optie is om je VPS te herinstalleren. Je maakt dan automatisch gebruik van de nieuwe SSD uitbreiding, maar je verliest wel de huidige data op jouw VPS.
    
  • Gebruik je Linux in combinatie met LVM, dan kun je ervoor kiezen om je partitie te uit te breiden. Bekijk het stappenplan voor het vergroten van een Linux partitie waar LVM op is geïnstalleerd. Pre-installed Images met Plesk, cPanel en DirectAdmin worden standaard met LVM opgeleverd.
    
  • Mocht je geen gebruik van LVM maken, dan kun je met behulp van GParted een partitie vergroten.
    
  • Gebruik je Windows Server, dan kun je ook de partitie vergroten. Bekijk hiervoor het stappenplan voor het vergroten van een partitie met Windows VPS.
    
  • Je kunt een nieuwe partitie aanmaken. Hieronder vind je de benodigde stappenplannen voor de meeste besturingssystemen:
   CentOS
   Ubuntu/Debian/Gentoo Linux
   OpenBSD
   FreeBSD
   Windows Server

  Let op: Het opzeggen van SSD add-ons los van je VPS is helaas niet mogelijk. Indien je de SSD add-ons wilt opzeggen, dan moet je helaas jouw gehele VPS opzeggen.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op