Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Microsoft Office installeren op Windows Server

  In deze handleiding laten wij je zien hoe je Office 2016 op je Windows-VPS installeert en activeert, en een Nederlandse language pack toevoegt. Wij maken hiervoor gebruik van Windows Server 2016 en Microsoft Office Professional 2016, maar je kunt ook Office Standard 2016 en/of een andere versie van Windows Server gebruiken. Zie deze pagina voor meer informatie over de verschillende versies.

  Office 2016 installeren  Stap 1

  Wanneer je de installatie start, word je gegroet door onderstaand scherm. Klik op 'Customize' om te kiezen welke onderdelen je wil installeren.

  Office 2016 installatie wizard


   

  Stap 2

  Onder 'Installation Options' selecteer je de onderdelen die je wil installeren. Klik vervolgens op 'File Location' om de installatielocatie aan te passen, op 'User Information' om je persoonlijke informatie aan te passen, of op 'Install Now' om direct Office 2016 te installeren.

  Office 2016 installatie opties


  Stap 3

  In de tab 'File Location' kun je de locatie van de installatie aanpassen. Hiermee installeer je bijvoorbeeld Office op je Big Storage-schijf indien je die gebruikt.

  office 2016 installation file location


  Stap 4

  Pas hier je persoonlijke informatie aan en klik vervolgens op 'Install Now'.

  Office 2016 Installation user information  Office 2016 activeren


  Na de installatie van Office 2016 is het verstandig om Office direct te activeren. Je zult anders op een later moment een melding krijgen dat Office nog niet geactiveerd is.  Stap 1

  Start een willekeurig Office-product en klink linksbovenin op 'File'. Voor deze handleiding gebruiken wij Excel, maar de stappen zijn identiek voor alle producten.

  Excel file menu


   

  Stap 2

  Klik vervolgens linksonderaan op 'Account'.


   

  Stap 3

  Je krijgt vervolgens een melding dat Office nog niet geactiveerd is. Klik op 'Change Product Key'.

  office change product key img


   

  Stap 4

  Geef tot slot je Office-licentie op en klik op 'Continue'.

  Office is nu geïnstalleerd en geactiveerd.  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op