Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Waarom ontvang ik een ERRP-email van ICANN?

  De betreffende e-mail wordt verstuurd door de organisatie ICANN. Dit is de wereldwijde overkoepelende organisatie voor de registratie van onder andere .com domeinnamen.

  Zij versturen ERRP-emails omtrent de verlengdatum van domeinen met de volgende extensies: .com, .net, .org, .info, .jobs, .biz, .name, .mobi, .asia, .xxx en .pro. Het versturen van deze emails is voor deze domeinextenties verplicht, hierop hebben wij zelf geen invloed.

  Je hoeft je geen zorgen te maken over de verlenging van jouw domeinnamen. Domeinnamen die je via TransIP geregistreerd hebt, worden enkel opgezegd wanneer je hiertoe expliciet opdracht hebt gegeven vanuit jouw controlepaneel. Voor de verlenging hoef je geen verdere actie te ondernemen.

  Heb je je domein naar TransIP verhuisd, dan verandert de registratiedatum van je domein naar de verhuisdatum. Voor de ERRP-mail wordt namelijk de oorspronkelijke registratiedatum gehanteerd en niet de verhuisdatum. Hierdoor ontvang je de ERRP-mail op een andere datum (de registratiedatum) dan je verwacht (de verhuisdatum).

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op