Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Wat is Managed WooCommerce?

  Wat is Managed WooCommerce?

  WooCommerce is de populaire plug-in voor WordPress voor het maken en beheren van een webshop. Op een Managed WooCommerce pakket staat de nieuwste WordPress versie voor je geïnstalleerd met daarop WooCommerce actief zodat je direct aan de slag kan. 

  Managed wil zeggen dat je je over het technische gedeelte van je website geen zorgen hoeft te maken. Wij zorgen dat alles up to date blijft en soepel werkt. Ook worden er automatische scans uitgevoerd die malware of andere kwetsbaarheden detecteren en oplossen.

  Je beheert wel zelf wat er op je website komt te staan. Denk hierbij aan het maken van de website in WordPress, en het toevoegen van producten en beheren van je webshop in WooCommerce. Voor het bouwen van jouw website raden we aan om de ingebouwde Site Assistent te gebruiken. Deze tool op basis van AI helpt je om in een paar klikken een goed uitziende en werkende website op te zetten.

  Je hebt ook beschikking over een testomgeving waar je naar hartelust wijzigingen of plug-ins kunt uitproberen voordat je dit op je website live zet. Mocht je toch iets verkeerd doen dan kun je gemakkelijk een van de automatisch gemaakte back-ups aanklikken


  Wat is er bij Managed WooCommerce inbegrepen

  Met een Managed WooCommerce-pakket hoef je je niet te bekommeren over het technisch onderhoud van je website of het updaten van Wordpress, thema's of plug-ins. Dat doet ons systeem geheel automatisch voor je.

  Hieronder vind je een onverzicht van wat je kan verwachten van een Managed WooCommerce-pakket:

  • Het pakket is specifiek ingericht en geoptimaliseerd voor het gebruik van WooCommerce. 
  • Wordpress wordt geüpdatet wanneer er een nieuwe versie is.
  • Plugins en thema's worden automatisch geüpdatet.
  • De PHP-versie wordt automatisch geüpdatet voor de beste performance en bescherming tegen hackers.
  • Let's Encrypt is standaard actief op je website.
  • Je website wordt automatisch gescand op bekende kwetsbaarheden of malware door middel van Patchman. Als er malware of kwetsbaarheden worden gedetecteerd dan wordt dit automatisch gepatcht.
  • Om je website sneller te tonen aan bezoekers wordt er gebruik gemaakt van caching. Het kleinste pakket maakt gebruik van Varnish caching, de grotere pakketten gebruiken Litespeed caching.
  • Je hebt afhankelijk van je pakket één of meerdere test omgevingen. Op de testomgeving kun je wijzigingen uitproberen voordat je dit wijzigt op je live omgeving. Meer informatie over de testomgeving vind je in het Knowledge Base artikel daarover.
  • Mocht je toch iets aanpassen op je website wat achteraf niet gewenst is dan kun je gemakkelijk terug kunt naar een eerdere versie omdat er automatische back-ups worden gemaakt.

  Bekijk ook de Managed WooCommerce productpagina, voor meer informatie en om Managed WooCommerce voor jouw domeinnaam te bestellen. 


  Wat is er niet bij Managed WooCommerce inbegrepen

  Een aantal zaken zijn te specifiek per persoon en kunnen we dus niet voor je doen. Denk hierbij aan het bouwen of aanpassen van jouw website of het toevoegen van producten aan je webshop. Wat je zelf in de hand hebt op een Managed WooCommerce pakket zijn:

  • Het bouwen van je website. Om het je gemakkelijk te maken hebben we wel een ingebouwde Site Assistent die in een paar kliks een begin maakt. Hiermee kies je een geschikt thema en maak je alvast een paar gewente pagina's aan.
  • Het wijzigen of uploaden van content op je website. Het toevoegen van tekst, afbeeldingen of producten op je webshop heb je zelf in de hand.
  • Het verbeteren van de SEO van je website. Gelukkig zijn hier wel handige plug-ins voor die het je gemakkelijk maken.
  • SFTP/SSH toegang. De website beheer je via je WordPress Dashboard. Je kunt dit niet doen via SFTP of SSH.
  • Plugins die het betalen, bezorgen of het marketen gemakkelijk maken zijn niet voorgeïnstalleerd op het pakket. Wel ondersteunt het pakket intergratie met deze plugins. Je installeert deze dus zelf.
  • iubenda - de tool om je website GDPR compliant te maken - is niet inbegrepen. Wel is integratie met het pakket ondersteund via het controlepaneel. Dit betekent dat wanneer je iubenda activeert, je deze niet handmatig hoeft te configureren.

  Aan de slag met Managed WooCommerce

  Wanneer je een Managed WooCommerce-pakket hebt besteld krijg je van ons verspreid over een aantal dagen e-mails die je op weg helpen om jouw webshop te beginnen, in te richten en te verbeteren. 

  Wil je al direct beginnen? Zodra je pakket actief is kun je via je controlepaneel inloggen op jouw WordPress dashboard om jouw webshop op te starten.

  Ga binnen je controlepaneel via het linkermenu naar 'WordPress'. Klik vervolgens onder 'Producten' op je domeinnaam.

  Je komt nu terecht op de overzichtspagina van jouw Managed WooCommerce-pakket. Door op de knop 'Beheer je website' te klikken word je automatisch ingelogd op jouw WordPress Dashboard en kun je direct aan de slag!

  Klik op Beheer je website om in te loggen op het WordPress Dashboard


  Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op