(Early Access) Mijn website laat alleen een witte pagina zien

Dit artikel is gebaseerd op ons nieuwe controlepaneel en webhostingplatform. Gebruik je geen Early Access-webhostingpakket, en beheer je jouw webhostingpakket dus nog in het huidige controlepaneel? Bezoek dan deze versie van dit Knowledge Base artikel.

Meer informatie over de Early Access voor webhosting vind je in dit Knowledge Base artikel: Wat is de webhosting early access?

Als je op jouw website alleen een witte pagina ziet zonder enige informatie betekent dit vaak dat een script (van een plugin) fout is gelopen tijdens het inladen van de pagina zelf. Je kunt achterhalen wat er precies is gebeurd via het error log:

Ga binnen het nieuwe controlepaneel in de linkerkolom naar 'Webhosting' en selecteer het betreffende webhostingpakket. Klik nu in het overzicht rechstboven op 'File Manager/Bestandsbeheer'.

Klik op error log

Open in je File Manager/Bestandsbeheer de map genaamd 'logs' en download het error.log bestand. Open deze in een tekstverwerker zoals Notepad(++).

Je zult hier de foutmeldingen van jouw website terug kunnen vinden. Deze worden vrij technisch weergegeven, maar meestal kun je wel de oorzaak achterhalen via de map en het bestand die in de melding wordt genoemd. Meestal betreft dit een fout in een plugin of thema van jouw website.

De oplossing hiervoor is simpelweg de betreffende map van de plugin of het thema óf om te noemen óf te verwijderen. Je kunt deze dan hierna opnieuw installeren om het op te lossen. Je kunt voor het hernoemen of verwijderen van de map gebruik maken van de File manager/Bestandsbeheer in jouw controlepaneel.

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.