Hoe wijzig ik de houder/tenaamstelling van mijn domein?

Houdergegevens van domeinen die bij TransIP geregistreerd staan kan je, afhankelijk van de domeinextensie, wijzigen via het TransIP control panel. Dit doe je als volgt:

Voor het wijzigen van één domeinnaam:

1. Log in op het TransIP controlepaneel
  2. Klik op "Domein & Hosting"
  3. Klik op het domein waarvan je de houdergegevens wilt aanpassen
  4. Klik aan de rechterkant op "Gegevens beheren"
  5. Afhankelijk van de extensie zal je moeten klikken op 'Houdergegevens wijzigen' bovenin je scherm
  6. Nadat je de gegevens naar wens hebt aangepast klik je op "Opslaan"

Voor het wijzigen van meerdere domeinnamen tegelijk:

1. Log in op het TransIP controlepaneel
  2. Klik op "Domein & Hosting"
  3. Vink de domeinen aan waarvan je de houdergegevens wilt aanpassen
  4. Klik aan de rechterkant op "Houdergegevens wijzigen"
  5. Nadat je de gegevens naar wens hebt aangepast klik je op "Opslaan"

Let op:

• Afhankelijk van de domeinextensie kunnen er kosten worden berekend voor het wijzigen van de houder van een domeinnaam. Als dit het geval is dan krijg je een melding van de kosten die je desgewenst kunt bevestigen.
  • Er zijn domeinextensies waarbij het wijzigen van de houder niet of alleen handmatig mogelijk is. In dat geval zal er geen optie getoond worden om de houder te wijzigen. Je kunt dan het beste contact opnemen met onze support-afdeling via de knop 'Contact' in je controlepaneel.
  • Als je meerdere domeinen tegelijk wijzigt dan zullen de WHOIS-gegevens voor alle geselecteerde domeinen in zijn geheel overschreven worden. Alle domeinen krijgen dan exact dezelfde WHOIS-gegevens en houdergegevens.