Overzicht creatorstories

Creatorstory

Administratie voor een vrijwilligersorganisatie

Ik ben sinds een goed jaar a anderhalf jaar lid van een tuinvereniging, die weliswaar wat administratie digitaal hadden staan, maar ik dacht dat kan toch beter. Vanuit mijn werk heb ik in het verleden toen de cloud net nieuw was al gepionierd ermee en was toen al om ;-) De documenten waren opgeslagen in een dropbox die tegen zijn limiet aanliep en er moest dus wat anders komen.

Ik ben erin gedoken en sommige bestanden bestonden soms wel vijf of zes keer. En welke is nu de meest recente, dus heb ik bijna alle bestanden gecheckt op titel, grootte en inhoud en zo een keurige structuur aangelegd. Er was zo'n 5 Gb dus je kunt je wel voorstellen wat een bulk aan werk het was!

Ik heb de meeste gegevens in mijn eigen box gezet en upload daar nu de bestanden heen die ik aan het digitaliseren ben er komt nog een hele boel aan, want veel papier werk staat nu de schimmel in, maar willen ze toch bewaren. Of ze het ooit nog zullen gebruiken betwijfel ik, maar goed digitaal neemt veel minder kastruimte in dat old skool hardcopy materiaal ;-)

Zelf had ik al een TransIp Stack en ben daar zo enorm blij mee. Vanaf dag 1 werkte het perfect en bijkomend voordeel om hiervoor te kiezen was met name dat het een Nederlands bedrijf is, welke zijn servers ook in Nederland heeft staan.

Omdat ik niet van plan ben om altijd maar in het bestuur te zitten, en straks meerdere andere mensen toegang nodig hebben, heb ik een stack aangevraagd voor de tuinvereniging. Die heb ik inmiddels gekregen en zodra ik alles naar mijn box heb geupload en alles per mapje keurig heb weggezet, zal ik het gaan overzetten naar de Stack! Dan kan ik op den duur mijn box weer terugnemen en kan men gewoon via Stack ten alle tijde erbij.

Foto's willen ze ook gaan toevoegen en die vreten geheugen. Dankzij de Stack / TransIp kan de tuinvereniging de komende jaren zijn administratie digitaal houden! Mijn toekomstige uitdagingWeggooien wat echt niet meer nodig is, met name dubbele bestanden (formulieren & foto's volgens AVG)

Heeft deze creatorstory jou geïnspireerd?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel deze creatorstory

Heb je ook een verhaal te vertellen?

Deel jouw verhaal ook met ons en wie weet staat het binnenkort in de schijnwerpers!

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
webmastervsrp 26 april 2022 (#7994)

ik kan alleen maar inschrijven als particulier en als bedrijf. de keuze vereniging is er niet. Hoe moet ik mij inschrijven