Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

iOS update aub

Maak aub de app compatible met de nieuwste iOS 11 zodat drag en drop ook werkt, plus zou het helemaal super zijn als ie ook in de app Bestanden komt. Bij voorbaat dank,