Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Feature Request overzicht

Feature request

Verlengingsdatum domeinnamen tonen in Controle paneel

In het controlepaneel wordt een overzichtelijke lijst gegeven van alle domeinnamen in het beheer. Links de lijst, rechts de acties. Super handig! Maar... als ik wil weten wanneer een bepaalde domeinnaam verloopt, dan moet ik eerst het domein aanklikken en dan zie ik rechts de verlengingsdatum. Wil ik dit voor meerdere domeinnamen zien, dan moet ik naar Mijn Account en dan naar Diensten. Echter, hier staan niet alleen de domeinnamen in de lijst, maar ook alle VPS'en, extra IP-adressen en andere diensten. Dat is helemaal niet zo overzichtelijk als de lijst in het controlepaneel...

Onlangs heb ik een keer een domeinnaam opgezegd. Daarna verscheen in het controlepaneel opeens een berichtje onder dit domein: "Opgezegd per dd-mm-jjjj". Briljant! Je krijgt zo een prima beeld bij de domeinnamen die je hebt opgezegd.

Maar... is het dan geen idee om op vergelijkbare wijze ook de reguliere verlengingsdatum in deze lijst te verwerken? Misschien niet zo groot als de opzegmelding, maar wel meteen overzichtelijk in de lijst. Zo heb je alle domeinnamen mét de einddatum in één overzicht en kun je direct de juiste acties uitzetten.

Niet langer zoeken in de onoverzichtelijke Diensten-lijst! Niet langer één voor één domeinen aanklikken om uit te vinden wanneer de verlengingsdatum is! Simpelweg de einddatum/verlengingsdatum in het domeinoverzicht in het controlepaneel.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
rjcasteel 2 december 2019 (#3843)

Überhaupt communicatie over dit onderwerp is wenselijk.

0
nklong 3 september 2018 (#1874)

Met een muisover en dus niet permanent in beeld zou dit een goede toevoeging zijn.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op